AddSell · Publicerad 23 feb

Nu söker vi till två av våra områden:

En Säljare/Affärsutvecklare och en Internationell Säljare
Våra två produktlinjer, Disab Vacuum Loaders och Disab Clean kommer att förstärka sin säljorganisation med en säljare/affärsutvecklare på respektive område.

DISAB VAKUUMLASTARE finns i olika modeller för montering på lastbil eller trailer och löser alla slags avfalls- och materialhanteringsproblem med sin oöverträffade flexibilitet, 95% vakuum och effekt upp till 300 kW. Dessa enheter kan levereras med en mängd olika tillvalsfunktioner för att tillgodose specifika kundönskemål och behov av specialanpassning.

Vi har ett stort antal agenter globalt som förser respektive marknad med produkter, service och eftermarknad.

Ditt arbete på detta området kommer att vara att utveckla våra agenter och att söka nya i länder med stor utvecklingspotential.

DISA-CLEAN ROAD & AREA SWEEPERS, med hög vakuumteknik gör det möjligt för en markrengöring med ett resultat långt utöver konventionella sopmaskiner.
På denna marknaden inför vi en ny revolutionerande ny teknik när det kommer till att både rengöra markytor, såsom gator och vägar men också industriella ytor där det förekommer damm från farligt material. Detta material sugs upp med maskinens hjälp och förhindrar miljöförstöring i området.

Vi har sedan 2011 tillhandahållit ett antal maskiner på marknader både i Sverige och internationellt. Vi är nu redo att ta ytterligare ett kliv och satsar på större marknader.

Målgruppen för detta område är dels industrier men också stor del kommuner och dess entreprenörer.

Profil
Du har ett starkt affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta fokus på att bygga planer för att utveckla nya och befintliga marknader i en internationell miljö.
Eftersom arbetet är självständigt är det viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se lösningar och utvecklingsmöjligheter. Det är också viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål, såväl i team som självständigt. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Vi prioriterar följande erfarenheter och egenskaper:
 • Erfarenhet av att göra affärer internationellt
 • Förmåga att finna nya affärer/kunder
 • Erfarenhet av försäljning mot industrin gärna lösningsorienterad försäljning
 • Relativt stor teknisk förståelse och framförallt intresse
 • Erfarenhet av förhandling och ekonomisk argumentation samt av att sluta avtal
 • Dokumenterat goda försäljningsresultat genom affärsutveckling och uppföljning
 • God PC-vana
 • Behärskar engelska i tal och skrift. Meriterande är även tyska och/eller franska.
Vi erbjuder ett mycket spännande arbete i en företagsgrupp med stor potential såväl internationellt som i Sverige.
 • DISAB gruppen kan erbjuda dig:
 • 40 års erfarenhet
 • Marknadens bredaste produktprogram
 • Hög teknisk kompetens
 • Lokal närvaro
Ange tydligt vilken av dessa tjänster du är intresserad av.

I denna rekrytering samarbetar vi med AddSell Rekrytering.
För mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Martin Nyberg på tel, 0705-10 90 01

Välkommen med din ansökan!

DISAB utvecklar och tillverkar ett heltäckande sortiment produkter i världsklass, i vilka vakuumteknik utnyttjas för att lösa de mest skiftande materialhanteringsproblem.

DISAB grundades för 35 år sedan och har under åren byggt upp en unik expertkompetens inom vakuumtekniken och dess tillämpning inom industrin, främst för hantering av vått och torrt materialspill, rengöring, dammuppsamling samt återvinning av värdefullt material. Produkternaa används inom många branscher där dessa tillämpningar är en ständig utmaning. Samtliga produkter stöds av vårt systemDISAB SERVICE SOLUTIONS, som inkluderar såväl reservdelar och tillbehör som utbildning, service och support.

"DISAB-koncernen erbjuder kostnadseffektiva lösningar för företag vars produktionsprocess omfattar hantering av våta eller torra materialspill. Vår utrustning används överallt för industriell renhållning, transport och återvinning av materialspill, samt för att skapa säkrare och hälsosammare arbetsmiljö.

Vårt uppdrag är att skapa bättre och säkrare industrimiljöer på ett effektivt sett i samarbete med våra användare".
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi hittar, identifierar och säkerställer att rätt kandidat hamnar på rätt plats!
+ Läs mer om företaget