Universal Avenue AB · Publicerad 20 juni

Beskrivning av tjänsten
Vår vision med rollen som Brand Ambassador är att möjliggöra ett helt nytt sätt att jobba med försäljning. Det handlar om entreprenörskap och att bygga ett eget bolag snarare än att ta anställning. Du väljer var, när och hur du vill arbeta och vi finns alltid där för dig med bästa tänkbara support. Vi finns i hela Skandinavien och du arbetar med uppsökande försäljning inom ditt distrikt och även på resande fot. Du kommer hjälpa dina kunder med bättre betalningslösningar, högre intäkter och samtidigt minska deras kostnader.

Fokus ligger på prospektering och nykundsbearbetning i syfte att upprätta långsiktiga kundrelationer där du successivt bygger upp din egen kundstock och på sikt styra om fokuset mot merförsäljning till befintliga kunder.

Din arbetsdag består centralt av mötesbokning och kundmöten samt av administrativa uppgifter såsom behovsanalyser, förhandlingar och prospektering.

Du är ansvarig för att nå dina försäljningsmål och arbetar i nära dialog med din coach. Vid start får du en gedigen introduktion och utbildning där du fördjupar dig inom företaget och branschen.

Vem är du?
  • Du har en stark vilja att lyckas, fullfölja dina mål och arbetar bra i högt tempo. Du uppskattar flexibilitet och variation samt möjligheten att utvecklas både som person men även professionellt.
  • Du besitter en god erfarenhet inom försäljning alternativt är helt säker på att försäljning är det du önskar arbeta inom.
  • Du har ett intresse och förståelse för digitala lösningar och innovationer som löser gamla problem på nya sätt.
Ansökan
Har du drivkraften vi söker efter? Skicka din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Universal Avenue söker just nu Brand Ambassadors till Google Business View. Vår digitala portfölj gör det möjligt att företräda och jobba med några av världens bästa och starkare digitala varumärken. Det finns en oerhörd efterfrågan för denna typ av digitala tjänster och vi jobbar primärt mot butiker, restauranger och hotell.

Universal Avenue är ett Sales on demand företag, där vi hjälper företag med digitala tjänster öka sin kundanskaffning på både lokal och global nivå. Genom vår on demand säljorganisation kan vi med lokal närvaro öka försäljningen för företag med digitala tjänster.

Som Brand Ambassador kommer du kunna sälja tjänster som Google Business View, Spotify Business och Bambora som ett urval av vår tjänsteportfölj.

Universal Avenue har sedan starten i Sverige expanderat till UK, Spanien,
Grekland tillsammans med Norge och Finland.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 juli
Ort
Gävle
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga