Allrör i Gbg AB · Publicerad 20 feb

Är du en serviceinriktad och duktig VVS Montör? Vill du arbeta tillsammans i ett team med mycket laganda? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Nu söker vi en eller flera VVS Montörer till ett växande Allrör i Göteborg AB, tjänsten är tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi förutsätter att du vill utvecklas tillsammans med Allrör och företagets mål är att vara den bästa och trevligaste rörfirman att arbeta i. Allrör består idag av 10 medarbetare och är en del av koncernen Builda som du kan läsa mer om på www.builda.se

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som VVS Montör hos Allrör kommer du att arbeta i projektform tillsammans med andra montörer från start till mål. Du kommer att ha tillgång till servicebuss och utgår normalt ifrån hemmet, så minst B-körkort är ett krav. Som VVS Montör hos Allrör får du mycket eget ansvar och det är ett socialt arbete där du har mycket kontakt med kunder. Du kommer att arbeta med kommersiella fastigheter och det är mycket varierande arbetsuppgifter. Hos Allrör arbetar du tillsammans med erfarna och duktiga VVS Montörer och det finns mycket kompetens inom bolaget.

Utbildning/erfarenhet

För att söka denna tjänst krävs det
  • Yrkesbevis
  • B-körkort
  • Certifikat för Säker vatten och Heta arbeten
  • God förståelse av svenska språket, både i tal och skrift
Vi söker dig som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Som person krävs det att du är social, tillmötesgående och serviceinriktad då du kommer att arbeta med mycket kundkontakt. Du tycker om varierade arbetsuppgifter och att själv förlägga samt ansvara för ditt arbete.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Allrör i Göteborg AB grundades 1990 och är idag runt tio anställda. Allrör är ett auktoriserat VVS företag, vilket innebär att deras montörer genomgått Säker vatteninstallation och har god kunskap om gällande branschregler.

Allrör finns på Altfiolgatan i Västra Frölunda men verksamhetsområdet är stor-Göteborg. Företaget har samarbetsavtal beträffande löpande underhåll för kunder inom industri, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar samt utför små och stora entreprenadarbeten.
Sedan 2014 ingår Allrör i Builda AB, läs mer på builda.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rörmokare , Montör
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga