JobBusters · Publicerad 17 feb

Arbetsuppgifter

Som .NET- utvecklare hos vår kund kommer du arbeta i en fullstack roll med flera olika spännande projekt parallellt. Du arbetar främst inhouse i en kundnära roll. Du kommer i huvudsak att arbeta med systemutveckling i .NET-miljö med hjälp av C# samt CSS, HTML och JavaScript. Hos vår kund får du dela din vardag med andra kompetenta kollegor som också brinner för utveckling.
Är du en driven .NET- utvecklare som trivs i en roll med många kontaktytor och som vill ha en ny utmaning i ett mindre bolag? Då är detta en spännande roll för dig!

Kvalifikationer
  • Du har minst 2 års erfarenhet av C#/.NET
  • Du har mycket god erfarenhet av CSS, HTML, JavaScript
  • Du är konsultmässig i ditt arbetssätt
  • Du talar och skriver svenska då det krävs för tjänsten
Personliga egenskaper

För att trivas i denna roll är du en lösningsorienterad person som gillar att arbeta i en kundnära roll. Du har ett personligt engagemang och ett genuint intresse för att utvecklas. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med fokus för att komma fram till den bästa lösningen och utvecklas tillsammans med kunderna.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder en arbetsplats med stor gemenskap och roliga företagsaktiviteter. De erbjuder dig goda förmåner i form av sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, pensionslösningar etc.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund arbetar med helhetslösningar inom digitala tjänster. Företaget erbjuder stöd i alla dimensioner av deras kunders digitala affärsmodell, från analys och strategi till innovation och produktion. Företaget har funnits på marknaden i över 20 år och söker nu efter en ny kollega för att utöka sitt team.

Tjänsten är belagd i Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga