SAS Ground Handling Sweden AB · Publicerad 21 mars

Gillar du att möta nya människor varje dag från världens alla hörn? Är du en morgonpigg och serviceinriktad person som söker ett spännande arbete över våren/sommaren? Vill du ha ett omväxlande jobb och vara en del av ett fantastiskt team? Då kan det här vara en tjänst för just dig!

Nu rekryterar vi flertalet incheckning- och gate personal till SAS Ground Handling för sommarvikariat på 80 % under perioderna april - augusti och maj- augusti, med eventuell möjlighet till fortsättning. I din roll kommer du att vara flygbolagets ansikte utåt och den första personen passageraren möter. Det är därför viktigt att du drivs av utmaningen att ge service tidiga morgnar såväl som sena kvällar.

Hos SAS är säkerheten en grundsten och vi ber dig därför redan vid ansökan att vara tydlig i ditt CV med dina tidigare erfarenheter och vad du haft för sysselsättning under tidsperioder utan jobb eller studier.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som inchecknings- och gate personal på Landvetter flygplats är ett intensivt och omväxlande arbete där du möter människor från olika länder och kulturer varje dag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära incheckning av passagerare och deras bagage. Du skall alltid finnas till hands och trivas med att ge service och få varje passagerare att känna sig uppmärksammad.
Du kommer att arbeta skift vilket innebär både tidiga morgnar, dagtid och/eller sena kvällar. Inför sommarvikariatet kommer du att få en teoretisk och praktisk utbildning på Landvetter flygplats. Den första utbildningen börjar den 3:e april och följs av dubbelgång innan du börjar arbeta självständigt.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker bör vara:
  • flexibel och initiativrik
  • service minded
  • ansvarstagande
  • positiv till förändringar
  • anpassningsbar i stressade situationer
  • morgonpigg
Våra grundkrav är:
  • treårigt gymnasium eller motsvarande
  • körkort och tillgång till bil (pga. skift och varierande arbetstider går det inte alltid att ta sig kommunalt till flygplatsen)
  • tala ett skandinaviskt språk flytande och ha goda kunskaper i engelska, ett ytterligare språk är meriterande.
  • tidigare erfarenhet från arbete inom servicebranschen är en merit
Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att kontrolleras i polisregister för att få tillträde. Då denna kontroll kan ta lite tid är det en fördel om du samtidigt som du skickar in din ansökan beställer ett utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/

Förmåner

Lön enligt kollektivavtal
Goda chanser till förlängning efter sommaren
Utbildningen äger rum på Landvetter och är kostnadsfri
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På SAS Ground Handling på Landvetter Flygplats är vi engagerade medarbetare som arbetar för att våra kunder på enkelt och smidigt sätt skall nå sitt flyg. Vi levererar Ground Handling till SAS och Partners samt ett antal andra flygbolag varje dag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 mars
Anställning
Vikariat
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga