SJR AB · Publicerad 21 apr

SJR söker för kunds räkning en kundreskontrachef för uppdrag med start omgående och fram till och med juni 2018. För rätt person finns möjlighet till anställning. Vår kund är ett större internationellt bolag med lokaler i centrala Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen som kundreskontrachef kommer du att ansvara för en avdelning med nio personer. Du ansvarar för att planera och bemanna olika typer av projekt och kommer att strukrurera upp processer och rutiner och ser en fördel med effektivisering och förbättring. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och ha ett nära samarbete med övriga chefer.

Vi tror att du har relevant ekonomisk utbildning och dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har minst ett par års erfarenhet från en roll i ledande befattning. Vidare är du självgående, prestigelös och bekväm i rollen som chef och har en lugn och coachande framtoning. Du är noggrann samtidigt som du är driftig och stresstålig och har en god förmåga att kommunicera.

Ytterligare information om uppdraget
Arbetstiderna är flexibla mellan 8-17. Tjänsten är på heltid.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 maj
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
SJR