Barona · Publicerad 20 feb

Om tjänsten

Vi söker just nu en erfaren hissmontör för vår kund med positionering i Helsingborg. Tjänsten innefattar både modernisering, det vill säga med nya hissar i befintliga schakt samt nyinstallation av hissar.

Du blir anställd på Barona som konsult i sex månader, därefter kan anställningen komma att tas över av vår kund.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet inom elektromekanik, hissmontering eller rulltrappsmontering
  • Yrkesutbildning inom relevant område
  • B-körkort
  • Språkkunskaper inom svenska eller engelska är ett krav
Personliga egenskaper
Som hissmontör arbetar du självständigt med fokus på både arbetsprocess och slutresultatet. Du ska ha god prioriteringsförmåga, kunna ta egna initiativ och ser omväxlande arbetsuppgifter som en del av arbetet. Mot kund håller du en hög servicenivå samt har mycket god social förmåga.

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de ledande aktörerna inom hiss och rulltrappa.

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via CV databas på barona.se.

Vid frågor kan du kontakta oss på 08-52520500 eller på e-post info@barona.se

Om Barona

Barona är ett internationellt bemannings- och rekryteringsföretag vars ambition är att utveckla och förenkla rekryteringsprocessen. Vi erbjuder våra kunder unika bemannings-, rekryterings- och HR-lösningar. Barona Sverige är en del av Barona Group som etablerades i Finland för 15 år sedan och idag finns även i Norge, Danmark, Polen, Ryssland, Estland och Spanien. 2015 skapade vår verksamhet drygt 14 000 nya jobb och omsatte 250 miljoner euro. Barona erbjuder sina konsulter arbetsmöjligheter i alla situationer i arbetslivet och du som arbetssökande når arbetsgivare runt om i hela Europa.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona;
+ Läs mer om jobbet