Kullberg Headhunting · Publicerad 24 mars

Resurs Bank är en av Sveriges mest snabbväxande banker. Vi ingår i en företagsgrupp där alla verksamheter har som huvudinriktning att serva detaljhandeln och dess kunder. För vår del innebär det att vi specialiserar oss på att erbjuda säljstödjande krediter till detaljhandeln, likviditetsskapande lösningar till företag samt attraktiva räntor på sparande. Resurs Bank erbjuder också egna profilerade produkter direkt till konsumentmarknaden. På Resurs Bank erbjuder vi dig en arbetsmiljö med högt tempo och ständiga utmaningar samt där den ena dagen inte är lik den andra. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en stimulerande affärsdelaktighet samt goda möjligheter till både personlig utveckling och utökat ansvar. Vi är en bank som ligger i framkant gällande nya idéer och koncept samtidigt som vi vill behålla balans och trygghet för våra kunder.

Engagerad mjukvarutestare till Resurs Bank i Helsingborg

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i affärsområdet Payment Solutions som tillhandahåller betallösningar för e-handel och fysiska butiker samt våra MasterCard och VISA-kort. Vi arbetar även med bedrägerianalyser och kreditbedömningar. Arbetet sker i nära samarbete med verksamheten för att kunna erbjuda våra kunder de bästa betallösningarna på marknaden. Våra applikationer är till stor del backend-applikationer som tillhandahåller API:er men även frontend-applikationer riktade mot slutkonsumenter.

Vi söker dig som har erfarenhet av att testa mjukvarusystem genom främst funktionell testning och i arbetet ingår bland annat att planera tester, skriva testfall, genomföra tester och analysera fel. En del av verifieringsarbetet görs direkt mot databasen så det är en fördel om du har erfarenhet av databashantering. Du kommer även stötta i användar- och acceptanstester som utförs av verksamheten. Vid behov kommer du även skapa automatiserade tester och prestandatester.

Vårt kärnsystem är IBMi-miljö och programutveckling görs i RPG och CA/Plex. Server och databas finns i IBMi medan klienten är windowsmiljö. Utöver detta har vi en renodlad applikationsmiljö i JAVA. Applikationerna varierar från renodlade webb-applikationer till REST/SOAP-tjänster. Testverktygen vi använder är Selenium, JMeter och JUnit.

Vem är du och vad erbjuder vi?

Den vi söker har några års erfarenhet av att testa administrativa mjukvarusystem. ISTQB eller motsvarande är meriterande. Mest troligt har du någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning mjukvarutestning. Då vi arbetar agilt ser vi gärna att du arbetat på detta sett tidigare.

Vi värderar de mjuka värdena högt och tycker därför det är viktigt att trivas på jobbet och har roligt tillsammans. Som person är du självgående, nyfiken och prestigelös samt har ett brinnande intresse för test och trivs i en organisation som ständigt utvecklas. Vi tror på långsiktighet och att du ska trivas hos oss länge! Då test blir allt mer komplext är det en stor fördel om du har en bakgrund som systemutvecklare. Svenska och engelska på utmärkt nivå.

Resurs Bank erbjuder ett arbete med korta beslutsvägar, god stämning och högt i tak. Som testare här kommer du arbeta agilt i tätt samarbete med produktägare, utvecklare och andra testare för att uppnå ett så bra resultat som möjligt och med stor frihet att välja vilka teststrategier som du tycker är bäst för att uppnå våra mål.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se så snart som möjligt, dock senast 20/4 2017 - vi arbetar alltid med löpande urval! Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 9 000 kr.

About Resurs Holding

The Resurs Group, which operates through its subsidiaries Resurs Bank and Solid Insurance, is the leader in retail finance in the Nordic region, providing payment solutions, consumer loans and niche insurance products. Resurs has, since the foundation in 1977, established a base of more than 1,000 retail partners, totalling more than 30,000 stores. As a result, Resurs has created a customer base of approximately 5 million customers in the Nordic region. Resurs Bank has had a banking license since 2001 and is subject to the supervision of the Swedish Financial Supervisory Authority. The Resurs Group has operations in Sweden, Denmark, Norway and Finland. At the end of 2015, the Resurs Group had approximately 710 employees and a total loan portfolio of approximately SEK 14 billion.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Visa var

Inga fler jobb från Kullberg Headhunting tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga