Barona Human Resource Services AB · Publicerad 21 mars

IT intresserad student till uppdrag som fälttekniker

Vi söker nu en person som är intresserad av att arbeta som ambulerande servicetekniker för vår kunds räkning. Tjänsten innefattar kortfattat att åka ut till kunder och ersätta den tekniska utrustningen med ny. Vi ser gärna att du som söker är ansvarsfull och tycker om ett omväxlande arbete. Detta är ett projekt som pågår 4-6 veckor med start i slutet på Mars.

Ett krav är att du ska ha körkort och att du är tekniskt intresserad.

Rekrytering sker löpande. Tillsättning är omgående eller så snart rätt kandidat hittats. Vi ser gärna att studenter eller egen företagare söker!

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar att man åker ut till kunden och ersätter gammal utrustning såsom datorer med den nya. Datorerna kommer vara förinstallerade när man kommer till kunden. I arbetet ingår även att man packar samman den demonterade utrustningen samt viss avrapportering via mailunderlag.

Kompetens:
  • Grundläggande kunskaper kring PC-teknik.
  • Tekniskt bevandrad med skrivare och annan kringutrustning.
  • Utbildning inom IT är meriterande, men inget krav.
Kvalifikationer
  • Körkort och egen bil (krav)
  • Tala, skriva och läsa svenska och engelska.
  • Arbeta självständigt och vara händig och lösningsfokuserad.Ha god social förmåga, vara serviceinriktad och kunna hantera kundrelationer på ett bra sätt.
  • Gymnasieutbildning
  • Goda datorkunskaper
Dina personliga egenskaper: Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid vara välkomna. Du trivs också med ordning och reda. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Johny Ekvall | johny.ekvall@barona.se | +46 8 525 205 03

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 apr
Ort
Karlstad
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT