JobBusters · Publicerad 17 feb

Arbetsuppgifter

Vill du som mjukvaruutvecklare axla en ny utmaning i en bred och utvecklande roll i ett flexibelt och nytänkande företag?

Vi söker en mjukvaruutvecklare för kunds räkning. Som utvecklare kommer du huvudsakligen arbeta med utveckling av inbyggd mjukvara. Du kommer bl.a. arbeta med Apple-applikationer, Wi-Fi, molnlösningar, kommunikationsprotokoll och användargränssnitt. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med hela kedjan från design till test och era projekt varierar i längd. I ditt team idag arbetar 10 mjukvaruutvecklare och 1 hårdvaruutvecklare.

Vår kund värdesätter innovation och utvecklingsförmåga. Du kan påverka, ta egna initiativ och hitta nya lösningar på olika utmaningar. I rollen arbetar du med att nyutveckla och underhålla programvara.

Tjänsten är belagd i Väderstad.

Kvalifikationer
  • Du har en högskoleutbildning inom relevant område alternativt skaffat dig relevant kunskap genom längre arbetslivserfarenhet
  • Du har arbetat med utveckling i minst 4 år
  • Du har goda kunskaper i C eller C++
  • Det är meriterande om du kunskap i JavaScript eller Swift
Personliga egenskaper

För att passa in i rollen som utvecklare hos vår kund ser vi att du är en teknikintresserad och initiativrik person. Vi tror också att du är lösningsfokuserad, lyhörd och noggrann. Vidare är du social och trivs bra att arbeta i grupp.

Vad vår kund kan erbjuda

Som anställd hos vår kund prioriteras din utveckling. De har goda förmåner och kompetensutveckling. Det är mycket viktigt med gemenskap och sammanhållning för vår kund, därför anordnar de aktiviteter där ni kan ha kul ihop. Vidare kommer du mötas av en härlig företagskultur med högt i tak.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ledande tillverkare av lantbruksmaskiner för jordbearbetning och sådd och finns representerade i 40 länder. De är ett nytänkande och innovativt företag som har sitt huvudkontor i Väderstad.

Till Väderstad finns mycket bra förbindelser och på företaget pendlar många från Linköping och flertalet andra städer i närheten.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt
Mejla Matilda Fransson

Inga fler liknande jobb tillgängliga