Säljare · Publicerad 15 sept

Det ska vara roligt att gå till jobbet hos PacsOn Östgöta Papper och vi vill att människor ska trivas och utvecklas hos oss. Vårt välmående ska smitta av sig till våra kunder och leverantörer, så att alla tycker det är roligt att handla med oss och känner att vi ger dem ett mervärde. På så sätt kan vårt företag växa på trygga grunder och vi kan alltid stå för vad vi lovar.

Nu vill vet mer om dig,varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Letar du efter en bra och trygg arbetsplats i ett sportigt och roligt gäng? Vill du hänga med nästa gång vi gör någon rolig aktivitet, kan vara allt från att åka skidor eller bara grilla med gänget? Vill du arbeta nära kunden, bygga upp långsiktiga affärsrelationer, få kunden att känna att vi gör skillnad med vårt totala erbjudande och ha leveransen och supporten bakom hörnet? Då kan det här vara jobbet för dig!

Vi söker nu en säljare som ska etablera och bygga upp PacsOns välrenommerade varumärke och kundbas i området mellan Örebro och Västerås. Du utgår från ditt hemmakontor och analyserar marknaden, planerar och genomför dina kundbesök. PacsOn har väl genomarbetade verktyg som du får ta del av och en kundplattform som är integrerad med affärssystemet. Varje fredag träffar du kollegorna i Linköping och under veckorna har ni tät kontakt och utbyter erfarenheter löpande, allt för att du ska känna att du är en del av teamet. Du utgår hemifrån och efter dina besök administrerar du offerter och annan dokumentation som hör till jobbet.

PacsOn satsar långsiktigt på samarbetet med sin personal och kunder, vi vill att du gör detsamma. Att arbeta här ger ansvar under frihet och stora möjligheter att forma ditt eget arbete.
PacsOn har höga förväntningar på sin nya medarbetare och i gengäld har du en arbetsgivare om backar upp dig i alla lägen och ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen har du din bakgrund inom industrin och med fördel inom industriemballage. Även om du är duktig på produktförsäljning ser vi som en merit att du har arbetat med konceptförsäljning. I och med att arbetet utförs i Västerås- Örebroregionen är det av största vikt att du är bosatt här och väl förtrogen med marknaden du ska arbeta på.

Som person missar du inte ett tillfälle att tävla, du trivs med hög aktivitet och tycker att tvåan är den första att förlora. Du har förmågan att kommunicera med kunder på olika beställarnivå och är en naturlig entreprenör. Vi ser gärna att du utövar någon form av aktivitet eller träning på fritiden.

Låter det spännande? Även om vi tar en liten paus under ett par sommarveckor för lite ledighet så hoppas vi på att kunna träffa dig redan i början av augusti. Vi vill ha någon på plats så snart det går men att du är rätt person för oss är mycket viktigare.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt
Mejla Sofia Beuschel
Rekryteringen hanteras av
Poolia