SW · Publicerad 23 mars

SW IT söker för kunds räkning en IT-student för extra arbete. Vår kund har kontor i Sollentuna men du kommer arbeta hemifrån.

Arbetstider
Varierande arbetstider utifrån schema. Du arbetar de första tre veckorna per månad: Måndag+tisdag ca 2-3h/dag (flexibelt efter kl 17:00). De åtta sista dagarna runt månadskifte arbetar du ca 5-7h/kväll (flexibelt efter kl 17:00). Helgarbete kan förekomma. Ca 10-20h/vecka.

Uppdraget startar i maj 2017 och pågår tills vidare. (Ju längre desto bättre.)

Tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Ärendehantering vid faktureringskörningar
  • Felsökning
  • Dokumentation och administration av affärssystem
Den här tjänsten är perfekt för dig som vill dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbetserfarenhet inom IT-området hos en väletablerad aktör. Du trivs med bekvämligheten att arbeta hemifrån vissa kvällar och helgdagar.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som går någon form av IT-utbildning (Höhskola alt. någon på eftergymnasial nivå) och har minst 1år, men gärna längre kvar på dina studier. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av IT-support. Du är datavana och har goda kunskaper kring Microsoft produkter (så som Microsoft Office). Har du arbetat i Microsoft Dynamics v 4.0 tidigare är det meriterande eftersom vår kund arbetar i det systemet.

Som person är du social och utåtriktad samtidigt som du inte har några problem att arbeta självständigt. Du är stresstålig och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag med visstidsanställning hos SW. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Petra Karlsson, e-post petra.karlsson@sw.se, telefon nr. 076-647 16 01
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår erfarenhet av rekrytering i kombination med spetskompetens inom IT säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga