Alektum Group · Publicerad 9 feb

Tjänsten

Affärsjuristerna på Alektum Group Legal biträder koncernens klienter i affärsjuridiska frågor såsom bolagsrätt, hyresrätt, processer, avtalsrätt m.m. I rollen som paralegal arbetar du tillsammans med våra 10 affärsjurister, fem jurister i Stockholm samt fem jurister och en paralegal i Göteborg.

Rollen omfattar huvudsakligen ansvar för att biträda och avlasta våra jurister i Stockholm med diverse juridiska och administrativa ärenden.

I din introduktion till arbetet ingår handledning enligt ett särskilt upprättat program och du kommer att arbeta nära våra erfarna seniora jurister.

I rollen som paralegal ingår bland annat följande:
  • att bistå juristerna med alla förekommande juridiska och administrativa frågor,
  • kontakt med myndigheter,
  • upprätta utkast till avtal, brev, korrekturläsning
  • kopiering, expediering samt ansvar för in- och utgående post och
  • att löpande sköta arkivering och kvalitetssäkring i samarbete med paralegal i Göteborg.


VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och prestigelös, har lätt för att lära och som uppskattar att arbeta nära klienten men som en del av en större internationell koncern.

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker har god förmåga att samarbeta, men samtidigt gärna arbetar självständigt och har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Utbildningskrav: Du har en examen som paralegal eller motsvarande.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom juridik är inget krav men tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande, liksom erfarenhet av att arbeta i team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Alektum Groups kontor i centrala Stockholm.

Startomgående eller enligt överenskommelse.

INTRESSERAD?

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2017. Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

VILL DU VETA MER OM TJÄNSTEN?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef,

Beata Savén, Team Manager Legal, beata.saven@alektumgroup.com, telefon: 08-563 054 84.

Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Isabell Konjic, HR Partner, isabell.konjic@alektumgroup.com

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Alektum Group är ett familjeägt företag som erbjuder inkasso- och tillhörande service. Genom en unik kombination av innovativa tjänster och produkter stödjer vi våra kunder med tillförlitlig information och juridisk expertis genom hela den finansiella processen så att de kan hitta rätt kunder, förbättra sin likviditet, effektivisera sin fakturaadministration och minska sina kreditrisker. Vi tror på långsiktigt partnerskap genom nära samarbete, skräddarsydda lösningar och taktfull dialog med kundens kund. Att samarbeta med oss ska alltid vara enkelt och effektivt - rätt lösningar vid rätt tidpunkt för rätt resultat.

Alektum Group har varit verksamma sedan 1992 då vi startade som renodlat inkassoföretag. Vi bedriver i dag verksamhet på 15 europeiska marknader, har cirka 400 anställda och omsätter över 550 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga