Easypark · Publicerad 21 apr

Vill du börja din karriär som Controller i ett snabbväxande utvecklingsbolag?
Har du viljan att vara med i en förändringsresa och att ta egna initiativ?
Har du mod och är beredd att ta ett stort ansvar redan initialt?

Då kan du vara den Controller med positiv och flexibel attityd som EasyPark söker.

Beskrivning av tjänsten

Du erbjuds i rollen en stor frihet att vara med att påverka och att utveckla, både din egen roll samt strukturer i organisationen. EasyPark förväntar sig att du bidrar på ett prestigelöst och drivande sätt men erbjuder även ett flexibelt arbetssätt i en platt organisation där alla syns och får möjlighet att påverka.

Exempel på dina arbetsuppgifter som Controller:
  • Uppföljning och analys av kostnader
  • Rapportera till och stötta respektive affärsområdeschef avseende kostnadsuppföljning
  • Delaktighet i månadsbokslut
  • Initiera och driva projekt avseende att förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen
  • Diverse Ad-hoc uppgifter och administration
Vem är du?

Du har en akademisk examen inom ekonomi och är antingen nyutexaminerad alternativt har något års erfarenhet av redovisning eller controlling. Dina kunskaper i Excel är goda och det är en fördel om du har ett systemintresse. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, men det är kul om du även talar ytterligare språk.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser att du som söker är positiv, engagerad och trivs i en entreprenörsinriktad organisation. Du är drivande och orädd och ser det som en positiv utmaning att vara med och fortsätta utveckla EasyParks finansfunktion i en öppen och föränderlig roll. Du är nyfiken och har viljan att bidra med idéer och ihärdigheten att även implementera dessa. Då man har ett tätt samarbete inom hela finansteamet är det viktigt att du har en prestigelös läggning och tar initiativ till att hjälpa till där det behövs.

Intresserad?

I denna rekryteringsprocess samarbetar Easypark med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök senast 10 maj men gärna snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi - Inköp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Vår parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. Vår vision är tydlig - vi vill förbättra livet i framtidens städer - "Make cities more liveable". EasyPark finns på 9 Europeiska marknader samt i Australien och huvudkontoret är i Stockholm. Företaget växer och i dagsläget arbetar mer än 150 anställda för att driva EasyPark framåt mot visionen.

EasyPark erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, ett internationellt perspektiv samt goda möjligheter till personlig utveckling. Kontoret präglas av en positiv energi där man tillsammans arbetar mot gemensamma mål och gemensamt firar framgångar. Att vara en del av teamet på EasyPark kommer, för rätt person, innebära en snabb och spännande personlig utvecklingsresa.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 maj
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Invici