Eurofins · Publicerad Idag 00:00

Eurofins Environment söker en självgående och driven säljare till region Stockholm – Södra. Vi söker en skicklig säljare som sätter kunden i fokus och förstår vikten av att skapa och behålla en långvarig kundrelation. Rollen innebär tjänsteförsäljning till både befintliga och nya kunder, där erbjudandet till kunden är Eurofins analysportfölj gällande mark, vatten, luft och inomhusmiljö. Som säljare kommer du att arbeta med uppsökande verksamhet både genom kundbesök och per telefon för att sedan driva de affärer som detta leder till. Vidare kommer du att sköta offerter och avtalsskrivning samt representera företaget vid olika evenemang. Regionen, Stockholm södra, omfattar södra Stockholm ner till Östergötland, södra Västmanland och södra Närke. Du bor i regionen, med fördel i Stockholmsområdet, och rapporterar till Försäljningschef.

Du har tidigare arbetat med komplex, relationsbyggande försäljning B2B med dokumenterat goda resultat. Vi tror att du har en naturvetenskaplig och/eller teknisk utbildning. Har du tidigare erfarenhet från Life Science ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och är van användare av Officepaketet.

För att lyckas i rollen är du kommunikativ, har en hög social kompetens och ett gediget försäljningsintresse. Du har en förmåga att arbeta långsiktigt och en hög inre drivkraft som hjälper dig att arbeta målinriktat. Vidare har du ett starkt sinne för affärer och affärsutveckling och har ett öga för lösningen och kan förmedla denna för kunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Quennerstedt eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via denna sida där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan snarast, då urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med över 28 000 anställda i 39 länder och 310 laboratorium över hela världen. Vi erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom kretsloppets olika delar - lantbruk, livsmedel och miljö. Vi bidrar till global hälsa och säkerhet genom att leverera högkvalitativa analys- och rådgivningstjänster och samtidigt skapa möjligheter för våra anställda och ge värde åt våra aktieägare. Vår verksamhet och våra värderingar bygger på 4 hörnstenar; kundfokus, kvalitet, kompetens och laganda samt integritet (respekt, ansvarsfullhet).
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från Eurofins tillgängliga