Free2move AB · Publicerad 25 aug

Free2move erbjuder produkter och tjänster inom Industriell
IoT (Internet of Things) i form av intelligenta sensornätverk. Free2moves huvudsakliga tillämpningsområde är inom fastighetsautomation och infrastruktur. 2007 noterades bolaget på Nordic Growth Market (NGM) aktiemarknad. Verksamhet bedrivs i Sverige och Malaysia.

Bolaget utvecklas och behöver förstärkas med en erfaren och affärsorienterad säljare i Sverige som kommer att ansvara för bolagets försäljning mot direktkunder och partners. Vi sätter stor vikt vid affärsmannaskap där kundnyttan står i fokus, social kompetens och förmåga att hantera flera intressenter. Vi söker en Key Account Manger som driver och tar ansvar för hela säljprocessen, från första kontakt fram till säkerställd kundleverans. I nära samarbete med projektledare och försäljningschef nås gemensam framgång.

Huvudsakliga ansvarsområden:

Bearbetning av befintliga och nya kunder

Delta aktivt i arbetet med att utveckla marknaden, kundunderlag och erbjudande

Affärsförslag, förhandling och avtal

Planera och arbeta utifrån fastställd säljbudget

Uppföljning och rapportering

Din profil:

Minst 5 års erfarenhet av lösningsförsäljning, gärna inom fastighetsautomation (styr & regler, ventilation och el) med dokumenterat goda säljresultat

Social lagspelare med hög energinivå och drivkraft med erfarenhet att bygga långsiktiga relationer

Drivs av att förstå kundens utmaningar och processer och omsätter detta till attraktiva erbjudanden med kundnyttan i fokus

Tar eget ansvar för att leverera mot fastställda försäljningsmål

Utarbetar och obehindrat presenterar erbjudanden både kommersiellt och tekniskt för våra kunder

Ekonomisk eller teknisk utbildning på minst gymnasienivå

Goda kunskaper i svenska och engelska

Har Du ett befintligt kontaktnät inom vår målgrupp är detta meriterande. Vi är ett litet dynamiskt team där arbetstempot är högt. Är Du lite av entreprenör, vill jobba med lösningar inom det snabbt växande och spännande digitaliseringsområdet, är Du varmt välkommen med Din ansökan. Tjänsten är en tillsvidare anställning. Sista ansökningsdag den 15 augusti.

Kontaktperson VD Anders Due-Boje, tel: +46 70 526 03 00, anders.dueboje@free2move.se. www.free2move.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Free2move AB tillgängliga