Grytgöls bruk/ Springwire · Publicerad 21 apr

Vi söker dig som vill ta ansvaret för ekonomifunktionen i de båda bolagen i kombination med att på ett affärsmässigt sätt utveckla verksamheterna.

I ekonomiansvaret ingår samtliga förekommande uppgifter som budget, bokslut, rapportering mm vilket beräknas till ca 30% av tjänsten. Övrig tid får du möjlighet att fokusera på att analysera utveckling/resultat och se förbättringsmöjligheter. Du kommer med förslag till åtgärder och får även möjlighet att tillsammans med övrig organisation realisera dessa.

I nära samarbete med VD för de båda företagen utvecklar ni tillsammans processer, rutiner och organisation för att på bästa sätt stötta verksamheterna på marknaden. Du har en ganska fri roll avseende hur du fördelar din tid mellan bolagen vilket innebär att det också finns flexibilitet avseende bostadsort. Vi ser gärna att du är bosatt någonstans mellan Grytgöl och Lesjöfors för att underlätta resorna mellan företagen.

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll inom tillverkande industri och som har ett utvecklat kreativt affärstänk och har goda ledaregenskaper. Du uppskattar en flexibel vardag där variationen mellan operativa/strategiska uppgifter samt arbetsplatser är positiva inslag.

Du är välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se snarast dock senast den 7 maj (ref.nr. SE-12110). Eventuella frågor besvaras av Monica Thyresjö, Mercuri Urval, tel 070-6603890.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Berg Group är en familjeägd företagsgrupp som omsätter ca
800 miljoner SEK. Verksamheten bedrivs huvudsakligen inom följande områden:
Berg Wire AB, Berg Industries AB samt Berg Property AB. Berg Wire-koncernen tillverkar och marknadsför ståltrådsprodukter för olika industriella tillämpningsområden.
Berg Wire AB, Stockholm, omfattar fyra helägda dotterbolag: Pacwire AB,
Springwire Sweden AB, Grytgöls Bruk AB och Berg Wire GmbH. Med ansvar för
Springwire och Grytgöls Bruk söker vi nu en Affärscontroller/ vVD.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 maj
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
VD & Koncernchef
Rekryteringen hanteras av
Mercuri Urval

Inga fler liknande jobb tillgängliga