JobBusters · Publicerad 21 apr

Arbetsuppgifter

Vår kund söker just nu en Administratör/Koordinator med erfarenhet av social media!
Rollen består i stor utsträckning av att koordinera, driva och hantera ärenden på lokal och global nivå. Samordning av alla intressenter är en stor del av arbetet och du tycker om att vara en spindel på webben. Teamet använder en applikation (SaaS) där publicering och moderering hanteras för de stora sociala kanalerna.
Vår kund är verksam inom retail och söker dig som är tekniskt intresserad och vill supportera både kunder och andra intressenter. De kan i sin tur erbjuda dig en häftig arbetsmiljö med global kontakt, där stor möjlighet till överrekrytering och vidareutveckling finns!

Kvalifikationer
  • Du har minst 1 års administrativ erfarenhet (även som senast arbetserfarenhet), gärna inom social media.
  • Det är meriterande om du har en utbildning inom media eller kommunikation.
  • Du har gärna kunskap inom social media platforms, GDPR, agila system, Excel och/eller Jira.
Personliga egenskaper

Som Social Media Administratör / Koordinator gillar du att jobba med ett högt tempo i en städigt föränderlig miljö! Du triggas av att lösa problem, har en god kommunikation och är en riktig lagspelare!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, tillsvidare. Uppdraget löper 2017-08-14 t.o.m. 2018-01-14. Därefter är det stor möjlighet till överrekrytering till kunden. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund under uppdraget.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Arbetsplatsen är belagd i Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 maj
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga