Jobbusters · Publicerad 17 feb

Arbetsuppgifter

Vi söker just nu en junior Java- eller .Net-utvecklare till vår kund som är ett framgångsrikt konsultbolag där du som konsult alltid är i fokus. Företaget arbetar med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag som till exempel Spotify och Dice men även mindre start-ups, vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas åt det håll du vill. Du får arbeta med nyutveckling och teknik i framkant.

Kvalifikationer
  • Du har minst två års erfarenhet av utveckling i Java alternativt .Net.
  • Du talar svenska obehindrat, då det krävs i arbetet.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av följande ramverk: Spring, Javascript eller Hibernate
Personliga egenskaper

Som person är du social och trivs med att umgås med likasinnade. Du har en hjälpsam inställning och delar gärna med dig av din kunskap till andra likväl som du gärna lär dig nya saker. Du är nyfiken och vill utvecklas samtidigt som du har ett stort intresse för programmering.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund värdesätter sina konsulter och erbjuder en trygg anställning med många utvecklingsmöjligheter genom bland annat kunskapsutbyte mellan kollegor och certifikationsbonus. Företaget präglas av en stark gemenskap med många uppskattade aktiviteter. På kontoret anordnas allt från filmkvällar till LAN. Företaget äger ett hus i Nacka som även fungerar som en mötesplats för gemensamma aktiviteter.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett modernt konsultbolag som erbjuder tjänster inom it-management, design, programmering och utbildning. Konsulten i fokus är ledorden som genomsyrar hela verksamheten. De tar ett stort ansvar för sina konsulters arbetsmiljö och utveckling och har även ett starkt samhällsengagemang. De stöttar bland annat Situation Stockholm.
Just nu har företaget 81 anställda och fortsätter att växa. Kunderna företaget samarbetar med finns i både privat och offentlig sektor och inom flera spännande branscher som till exempel spel, telekom och finans.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga