Midbec · Publicerad 21 apr

Tjänstebeskrivning
Som säljare på Midbec kommer du att ha eget ansvar för kunder inom ett geografiskt område - norra Sverige. Du kommer att utveckla befintliga kundrelationer, skapa förtroende och hjälpa kunden att utveckla sina affärer med hjälp av våra produkter. Du ska, på inbokade besök, presentera nya kollektioner och exponeringsmaterial. Du kommer också att delta och driva olika kundaktiviteter samt synas på olika mässor. Du rapporterar till Försäljningschefen som sitter på huvudkontoret i Göteborg och du ingår i ett säljteam med ytterligare fyra säljare.
Vi tror att du har din bas/bostad i området Stockholm till Sundsvall. I jobbet ingår en hel del resor och därför räknar vi med att antal övernattningar per år kommer ligga på runt 60 nätter.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har nått bevisad framgång med relationsbyggande försäljning i en liknande befattning. Har en ekonomisk förståelse samt en känsla för färg, form och design. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt innehar B-körkort. Är du dessutom en kreativ och glad person som ser möjligheter i det mesta, har mycket energi och är en riktig människokännare då tror vi att detta kan vara tjänsten för dig.

Vi erbjuder ett utmanande arbete där det finns stora möjligheter till egen utveckling och att styra sina arbetsuppgifter och sin vardag. Du får chansen att jobba på ett storsatsande företag som ligger i framkant i sin bransch med duktiga designers och fantastiska produkter.

Viktig information
I denna rekrytering samarbetar Midbec med rekryteringsföretaget SW. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Niclas Borenstein 031 - 333 54 83. Urval och intervjuer sker löpande så ansök tjänsten redan idag. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 maj
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
SW