Sigma · Publicerad 22 mars

Sverige - Stockholm

Boomerang växlar upp och söker dig som kan affärsnära IT. Du får möjlighet att se över miljön och skapa en ännu starkare IT funktion som skapar förutsättning för verksamhetens tillväxt men även säkerställer ägarskap inom ett antal funktioner. Du har ansvar för hela systemmiljön samt dess utveckling framåt och du rapporterar direkt till VD. Din roll är affärskritisk för att tillsammans driva resultat och effektivitet framåt.

Kom och var med på Boomerangs tillväxtresa - sharing the story of Scandinavian Preppy!

VEM ÄR DU?

Du är en IT generalist med goda kunskaper inom systemflöden, arkitektur och infrastruktur. Din erfarenhet inkluderar ERP (gärna Navision) och integrationslösningar genom hela affärskedjan. Du kan upphandla och strukturera kompletterande systemlösningar och har ett övergripande synsätt gällande verksamhetsbehov kopplat till IT. Vana av budgetarbete inom ditt ansvarsområde är meriterande och har du förståelse för logiken samt supply-chain inom fashion är det mycket fördelaktigt.

DIN VARDAG

Du driver IT i synergi med verksamheten. I rollen kommer du att arbeta med processer och ägarskap kopplat till systemmiljön som helhet. Dina kunder är de olika funktions- och butikscheferna. Du har mandat att strukturera IT arbetet och på så vis skapa en ökad effektivitet. Din uppgift, från ett IT perspektiv, är att säkerställa en funktionalitet mellan produktion, affär, och stab - hela flödet från design till rapportering. Initialt gör du en översyn och kartlägger befintligt läge, inkl. avtal och outsourcade tjänster, för att sedan arbeta med kravställning i linje med verksamhetsbehov.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Detta är en fast tjänst med anställning hos Boomerang i Stockholm. Ansök via www.sigmaitc.se eller på www.uptrail.se så snart du kan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om rollen kontakta gärna rekryteringskonsult Kristin Burrescia på kristin.burrescia@sigma.se eller 070-247 20 01.

Välkommen med din ansökan!

OM BOOMERANG

Boomerang är ett svenskt varumärke, grundat år 1976. Under vår 40-åriga historia har vi inspirerats av den skandinaviska naturen och det nordiska ljuset. Vi står för klassiska plagg med hög kvalitet och funktionella detaljer, tillverkade med omsorg. Boomerang effekten är vår recycling-filosofi som förlänger plaggens livslängd och tar till vara på material som ett led mot hållbart mode. Vi tror att alla har en långvarig relation till våra plagg, då som nu. Boomerang- sharing the story of Scandinavian Preppy!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga