Advice Executive Search · Publicerad 21 apr

Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 68 000 personer i kommunen. I Täby byggs många bostäder, fler företag etableras och kommunen satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med.

Attundagården är ett äldreboende som ligger i Täby centrum. Här finns 72 lägenheter fördelade på åtta mindre enheter. Alla lägenheter är cirka 30 kvm och har stort eget badrum, kylskåp och pentry. Det är ca 80 medarbetare på Attundagården och det bor ca 72 brukare på hemmet. I dag driver Ersta DiakoniAttundagården men nu till sommaren tar Täby kommun över och ska driva hemmet i egen regi. I samband med övertagandet söker nu Täby Kommun en resultatenhetschef samt en biträdande resultatenhetschef till Attundagården.

Täby kommun har som mål att verksamheten inom äldreomsorg ska uppnå länets toppklass 2018 i den nationella brukarundersökningen. Attundagården behöver ett tydligt ledarskap och resultatenhetschefen har som uppdrag att skapa struktur på Attundagården samt vara drivande i att utveckla boendet och skapa en välmående organisation. Resultatenhetschefen kommer att arbeta tätt ihop med biträdande resultatenhetschef som kommer att arbeta mer med personalledande uppgifter. Hur personalansvaret fördelas mellan tjänsterna kommer att formuleras av de två befattningshavarna där resultatenhetschef är ansvarig. Tillsammans ska de arbeta för att bygga upp ett ledningssystem som säkerställer kvalitet. Arbetet kommer att innefatta uppgifter som att analysera verksamheten samt hitta och genomföra förbättringsåtgärder.

Resultatenhetschef kommer att sitta i ledningsgruppen för äldreomsorg och ha det strategiska övergripande ansvaret för hela Attundagården inklusive verksamhet, arbetsfördelning, ekonomi och personal. Biträdande resultatenhetschef har som uppdrag att leda personalen för de avdelningar denne blir ansvarig för. Uppgiften blir att leda och motivera personal, utveckla ett strukturerat arbetssätt med tydliga direktiv om mål och värderingar samt att bryta gamla mönster och bidra med nytänkande. En naturlig del i arbetet blir att arbeta med bemanningsfrågor, kompetensförsörjning och rekrytering.

Båda cheferna ges möjlighet att få arbeta med en kombination av strategiska och operativa uppgifter, med målet att skapa en bra arbetsplats och ett attraktivt boende.

Arbetsbeskrivningar/Kvalifikationer

För rollen som resultatenhetschef för Attundagården söker vi dig som har en akademisk utbildning som sjuksköterska, socionom eller annan vårdinriktning.Vi söker en ledare med mycket god förmåga att leda andra mot gemensamt mål samt med naturlig strategisk läggning och förmåga att se helhet.

För rollen som biträdande resultatenhetschef söker vi dig som har en akademisk utbildning som sjuksköterska, socionom eller annan vårdinriktning och som vill utveckla ledarskapet.

Både för rollen som resultatenhetschef och som biträdande resultatenhetschef söker vi dig som har kunskap och förståelse för vård- och omsorgområdet samt ett verksamhetskunnande. Erfarenhet och förståelse för kommunal verksamhet är meriterande.

Anställningens omfattning

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde snarast.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande

Kontakt

Låter det intressant? Skicka en ansökan till http://www.advice-es.com/uppdrag/resultatenhetschef/

För frågor gällande tjänsterna kontakta gärna Rebecka Bojarzyn på telefon 076- 77 77 217 eller
rb@advice-es.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advice Executive Search är ett väletablerat svenskt chefsrekryteringsföretag med kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Företaget startades av en grupp erfarna konsulter för 15 år sedan och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande chefsrekryteringsföretag. Våra team genomför strategiska rekryteringar för svenska företag och organisationer. Våra konsulter har djup förankring i svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga