24Money · Publicerad 17 feb

Vi söker Uppsalas vassaste javautvecklare till ett av Sveriges mest spännande framtidsföretag inom Fintech.

Vi söker dig som vill arbeta med att skapa nya spännande tjänster inom bank, finans och fintech samt hantera befintlig teknik och systemlösningar för att förbättra 24Money Payments leverans och konkurrenskraft. I tjänsten ingår huvudansvaret för innehåll och funktion för 24Money Payments molnbaserade tjänster som Internetkontoret och betalplattformen 24Money Agent. Du kommer att ha stor inverkan på utvecklingen av verksamheten och ett stort ansvar för företagets systemportfölj. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
 • svara för systemutveckling och utvecklingsprocessen
 • delta i design och arkitektarbetet för applikationer och funktionalitet
 • förvalta befintliga system och åtgärdshantering vid problem och fel
 • testa funktionalitet, göra riskbedömningar och stressanalyser i systemen
 • fungera som ett tekniskt stöd till supportfunktionen
 • ge teknisk support till implementation internt och externt
 • genomföra uppföljning av applikationer och genomföra kvalitetssäkring
 • samarbeta med partners och med dem skapa nya innovativa lösningar
 • särskilt svara för vidareutvecklingen av 24Moneys egna agent- och betalplattform
 • hantera dokumentation och kvalitetsarbete i samband med ovanstående
Kompetens
Har du något eller några av nedanstående eller liknande tekniker passar du perfekt:
 • Frameworks; Spring, EJB3
 • Web; JSF, Play, Thymeleaf, Spring MVC
 • Persistence; Hibernate, JPA eller NonSQL tool
 • Test; JUnit, Mockito, Easymock
 • Frontend; Javascript, html, CSS, Angular JS eller liknande
God erfarenhet av avancerad systemutveckling är meriterande och förmågan att arbeta agilt. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att arbeta tillsammans med kollegor i ett öppet och trevligt klimat. Att sträva efter personlig utveckling och vilja prestera är självklara egenskaper för att passa in i rollen. Problem och tekniska hinder upplever du som utmanande och sporrar dig att hitta lösningar. Du trivs att verka i en verksamhet som andas innovation och framtid.

Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Denna tjänst är placerad på vårt centralt belägna kontor i Uppsala. Sista ansökningsdag är 24 mars, men intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.
Är du rätt person för uppgiften erbjuder vi dig ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär och en spännande framtid. Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst, där kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Du blir en viktig och central kugge i ett härligt gäng av medarbetare med stark sammanhållning i ett snabbväxande företag på väg att bli en av de marknadsledande i branschen. Som anställd får du också tjänstepension och friskvårdsbidrag.

24Money fortsätter växa starkt och bygger för framtiden, varför vi behöver starka och målinriktade människor med ambitionen att växa i sin roll och inom företaget. Är du rätt person med de egenskaper vi efterfrågar finns goda möjligheter till att göra karriär inom företaget. Vill du vara med och bygga framtidens bank passar du perfekt in hos oss.

Av säkerhetsskäl kommer vi att ta en kreditupplysning samt be dig om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske. Du ska inte bifoga detta redan vid ansökan. Tjänsten är tillsvidareanställning och utgör heltid.

Din ansökan skickar du via e-post till info@24money.se

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 17.0px} span.s1 {font-kerning: none}

24Money tänker annorlunda. Vi är ingen bank, vi vill ha alla kunder och att alla ska få tillgång till framtidens betaltjänster. Hos 24Money hittar kunderna de flesta betaltjänster som en bank erbjuder, som betalkonto och kort för företag och privatpersoner, betallösningar för butik samt digitala konto- och överföringstjänster i alla gångbara valutor. Vi erbjuder gränslösa betalningar som fungerar internationellt, utan hänsyn till geografiska gränser och valutor.

24Money är ett Fintech-bolag som leder och driver utvecklingen av samhällets finansiella infrastruktur genom att vara en innovativ aktör på såväl den nationella som internationella betaltjänstmarknaden. Verksamheten utgår efter principen en leverantör för alla behov av betalningar. Vi erbjuder marknadens i särklass bredaste utbud av tjänster, utan begränsning, som baseras på den moderna människans behov, varsomhelst och närsomhelst. 24Money har idag kontor i Uppsala och Solna samt betaltjänstombud runtom i landet.

24Money är ett auktoriserat institut för elektroniska pengar och står under Finansinspektionens tillsyn. För mer information om oss, vänligen besök vår hemsida: 24money.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga