24Money · Publicerad 17 feb

Vi söker en mångsidig webbutvecklare till ett av Sveriges mest spännande framtidsföretag inom FinTech.

Vi söker dig som vill vara med och skapa nya spännande tjänster inom bank och Finans med en tydlig Fintech-inriktning och som vill ta ansvar för hanteringen och utvecklingen av företagets Frontend-utveckling främst i Wordpress.
I tjänsten ingår huvudansvaret för utveckling, innehåll och funktion för 24Money Payments webbplatser. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
 • ansvara för webbplatser och Frontend
 • delta i design och arkitektarbetet för applikationer och funktionalitet
 • förvalta befintliga webbplatser
 • svara för och planera åtgärdshantering vid problem och fel
 • testa funktionalitet och utföra riskbedömningar
 • ge teknisk support till implementation internt och externt
 • genomföra uppföljning av applikationer och genomföra kvalitetssäkring
 • samarbeta med partners och med dem skapa nya innovativa lösningar
 • hantera dokumentation och kvalitetsarbete i samband med ovanstående
Du som person och din kompetens
Förutom att du är en erfaren webbutvecklare bör du vara en strukturerad problemlösare som siktar på kvalité och undviker fulhack. Du kommer ansvara för att våra webbplatser känns moderna, är lättanvända och fungerar optimalt.
Dina kunskaper bygger på en gedigen utbildning, men framförallt på att du har erfarenhet. Som person är du också trevlig, social har lätt för att samarbeta med andra, är pedagogisk och har tålamod.

Har du något eller några av nedanstående eller liknande tekniker passar du perfekt:
 • Wordpress inklusive Custom Post Types och Advanced Custom Fields etc
 • Woocommerce
 • Bootstrap, Foundation, angular, SASS/LESS, Grunt/Gulp och andra vanliga ramverk samt bibliotek
 • Versionshantering, Github etc
 • API-kopplingar: Facebook, Twitter, Google Maps, YouTube, Vimeo med flera
 • HTML5, PHP, Javascript
 • Responsive design
 • Flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska
God erfarenhet av avancerad webbutveckling i Wordpress är meriterande och förmågan att arbeta agilt. Vi söker dig som är prestigelös och som gillar att arbeta tillsammans med kollegor i ett öppet och trevligt klimat. Att sträva efter personlig utveckling och vilja prestera är självklara egenskaper för att passa in i rollen. Problem och tekniska hinder upplever du som utmanande och sporrar dig att hitta lösningar. Du trivs att verka i en verksamhet som andas innovation och framtid.

Vad vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Denna tjänst är placerad på vårt kontor i centrala Uppsala.

Är du rätt person för uppgiften erbjuder vi dig ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär och en spännande framtid. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande där kompetensutveckling är en naturlig del av arbetet. Du blir en viktig och central kugge i ett härligt gäng av medarbetare med stark sammanhållning i ett snabbväxande företag på väg att bli en av de marknadsledande i branschen. Som anställd får du också tjänstepension och friskvårdsbidrag.

24Money fortsätter växa starkt och bygger för framtiden, varför vi behöver starka och målinriktade människor med ambitionen att växa i sin roll och inom företaget. Är du rätt person med de egenskaper vi efterfrågar finns goda möjligheter till att göra karriär inom företaget. Vill du vara med och bygga framtidens bank passar du perfekt in hos oss.

Av säkerhetsskäl kommer vi att ta en kreditupplysning samt be dig om ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske. Du ska dock inte bifoga detta vid ansökan.

Din ansökan skickar du via e-post till info@24money.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 17.0px} span.s1 {font-kerning: none}

24Money tänker annorlunda. Vi är ingen bank, vi vill ha alla kunder och att alla ska få tillgång till framtidens betaltjänster. Hos 24Money hittar kunderna de flesta betaltjänster som en bank erbjuder, som betalkonto och kort för företag och privatpersoner, betallösningar för butik samt digitala konto- och överföringstjänster i alla gångbara valutor. Vi erbjuder gränslösa betalningar som fungerar internationellt, utan hänsyn till geografiska gränser och valutor.

24Money är ett Fintech-bolag som leder och driver utvecklingen av samhällets finansiella infrastruktur genom att vara en innovativ aktör på såväl den nationella som internationella betaltjänstmarknaden. Verksamheten utgår efter principen en leverantör för alla behov av betalningar. Vi erbjuder marknadens i särklass bredaste utbud av tjänster, utan begränsning, som baseras på den moderna människans behov, varsomhelst och närsomhelst. 24Money har idag kontor i Uppsala och Solna samt betaltjänstombud runtom i landet.

24Money är ett auktoriserat institut för elektroniska pengar och står under Finansinspektionens tillsyn. För mer information om oss, vänligen besök vår hemsida: 24money.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga