24Money · Publicerad 20 feb

Om jobbet och rollen

Vi söker en driven och självgående operativ utvecklingschef med ansvar för IT

Är du en erfaren utvecklare och projektledare som gillar ansvar och att leda? Tycker du ledarskap är spännande, men vill samtidigt inte släppa tekniken helt? Gillar du att arbeta strategiskt och vara teknisk kravställare, samtidigt som du får chansen att vara och skapa framtidens betal- och kontotjänster? Då är du den vi söker. Du kommer att vara ansvarig för IT och utveckling samt svara för att optimera IT och systemutveckling och därmed säkra att 24Money alltid är i framkant. Du kommer att ha personalansvar och planera och leda vår IT- och utvecklingsfunktion som idag består av fem personer. Detta team kommer fortsätta att växa under dina vingar.

I rollen ingår att vara projektägare, utvecklingsansvarig och teknisk kravställare och beställare med ansvar att stödja verksamhetens produktutveckling. I ansvaret ingår vidare att säkerställa systemens funktion och säkerhet. 24Moneys verksamhet bygger på IT och vårt starkaste konkurrensmedel är att leverera en stark kundupplevelse.

Som ledare inspirerar du med ett engagerat proaktivt ledarskap och du behärskar balansen i att förstå de operativa detaljerna utan att utöva management på mikronivå. Du kommer att vara medlem i ledningsgruppen och förväntas kunna bidra utanför ditt direkta ansvarsområde.

Du som person och din kompetens
Som person är du en kommunikativ, öppen och transparent ledare. Du är engagerad, deltagande, närvarande och har förmågan inspirera och få människor runt dig att växa och ta ansvar. Du är erkänt duktig på att skapa och bygga relationer och utveckla ett brett nätverk. Du är självgående, har en genuin teknisk bakgrund och erfarenhet att leda IT-funktioner. Du har lätt för att kommunicera, samtidigt som du kan framföra en tydlig kravbild. Som person trivs du i en roll där du får ta stort eget ansvar, har leveranskrav och arbetar konsultativt.

Du är en personalledande chef har förmågan att skapa en stark känsla av tillhörighet och glädje hos dina medarbetare.

Har du ovanstående egenskaper och vill arbeta i ett företag som andas innovation och framtid är du den vi söker. Du förstår komplexiteten inom IT i en tillståndspliktig finansiell verksamhet där hastighet, system, dataintegritet och tillförlitlighet är en magisk ekvation. Du brinner för agila och distribuerande arbetssätt, där dina teammedlemmar är hjältarna snarare än du själv. Du är empirisk och utmanar existerande strukturer. Du har sannolikt +5 års erfarenhet och vi ser gärna att du behärskar Fintech. Du har en relevant universitetsexamen och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är en god kommunikatör i alla olika sammanhang och säljer ett arbetsgivarvarumärke så bra att vi attraherar nya IT-talanger.

Vad vi erbjuder
Du kommer ombord och deltar på en resa som ännu bara är påbörjad mot att skapa framtidens betaltjänster hos en innovativ aktör som står för transparens och vill bli det naturliga valet för gränslösa betalningar som sker i realtid.

Utöver en bra lön erbjuder vi friskvårdsbidrag, tjänstepension och stimulerar gärna din kompetensutveckling. Du blir en viktig och central kugge i ett härligt gäng av medarbetare i ett snabbväxande företag, på väg att bli en av de marknadsledande i branschen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort för denna tjänst är i Uppsala. Sista ansökningsdag är 30 april, men intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.

För mer information om tjänsten, kontakta VD Anders Blomkvist via e-post: anders.blomkvist@24money.se.

Din ansökan skickar du via e-post till info@24money.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal och kontakt från rekryteringsföretag och annonssäljare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
24Money tänker annorlunda. Vi är ingen bank, vi vill ha alla kunder och att alla ska få tillgång till framtidens betaltjänster. Hos 24Money hittar kunderna de flesta betaltjänster som en bank erbjuder, som betalkonto och kort för företag och privatpersoner, betallösningar för butik samt digitala konto- och överföringstjänster i alla gångbara valutor. Vi erbjuder gränslösa betalningar som fungerar internationellt, utan hänsyn till geografiska gränser och valutor.

24Money är ett Fintech-bolag som leder och driver utvecklingen av samhällets finansiella infrastruktur genom att vara en innovativ aktör på såväl den nationella som internationella betaltjänstmarknaden. Verksamheten utgår efter principen en leverantör för alla behov av betalningar. Vi erbjuder marknadens i särklass bredaste utbud av tjänster, utan begränsning, som baseras på den moderna människans behov, varsomhelst och närsomhelst. 24Money har idag kontor i Uppsala och Solna samt betaltjänstombud runtom i landet.

24Money är ett auktoriserat institut för elektroniska pengar och står under Finansinspektionens tillsyn. För mer information om oss, vänligen besök vår hemsida: 24money.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga