Referenser

“Genom StepStone får vi snabbt tillgång till kvalificerade och kvalitativa kandidater.”

Henrik Larsson, Human Resources Manager, Semcon

Varför väljer ni Stepstone som partner för er platsannonsering?

“Semcon är ett globalt teknikkonsultföretag med cirka 3000 medarbetare och en verksamhet i Sverige, Europa, Sydamerika och Asien. Genom StepStone får vi snabbt tillgång till kvalificerade och kvalitativa kandidater. Vid behov har vi även möjlighet att nyttja StepStones internationella rekryteringsnätverk med möjlighet att effektivt rekrytera i mer än 130 länder.”


“StepStone är en stabil rekryteringspartner som alltid agerat professionellt, smidigt och varit mycket hjälpsamma genom hela processen.”

­­­Therese Kraft, Rekryteringschef, M&D Selection

Varför väljer ni Stepstone som partner för er platsannonsering?

“Vi arbetar uteslutande med rekrytering av kvalificerade tjänster och har därför använt StepStone i flera år för alla våra rekryteringar. StepStone är en stabil rekryteringspartner som alltid agerat professionellt, smidigt och varit mycket hjälpsamma genom hela processen. StepStone är en väletablerad och känd leverantör och för vår typ av rekryteringar är StepStone det bästa valet på marknaden.”


“Vi är mycket nöjda med den servicenivå och kvalité som levererats i vårt samarbete.”

­­­ Haraldur Gudjonsson, Manager Recruitment & Employer Branding, Tetra Pak

Varför väljer ni Stepstone som partner för er platsannonsering?

“Varje månad utannonserar vi cirka 120 lediga tjänster över hela världen, bland annat som ingenjörer, marknadsförare och säljare. Genom vårt samarbete med StepStone och The Network har vi möjlighet att bara med ett knapptryck publicera annonser i ett 30­tal länder, och att nå ut till mer än 130 länder totalt. Vi är mycket nöjda med den servicenivå och kvalité som levererats i vårt samarbete.”