Verisure Sales Sverige AB · Publicerad 28 jan 2020

Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna att växa hos oss, både i karriären och som person.

Vi erbjuder dig:
  • Tjänstebil
  • Attraktiv lön med garanterad del, provision och bonussystem
  • Arbete i säljteam med en teamledare som ger dig daglig coaching
  • Möjlighet till snabb karriär med tidigt personalansvar
  • Säljtävlingar med attraktiva priser, så som resor till Miami och Dubai
Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet för ett smartare hem, samt säljer tjänster till dem. Du ansvarar för hela processen från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. Om du tar klivet in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare och kombinerar ditt egna försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.

Tjänsten är placerad hos RvP Nordic Security AB som sedan flera år är franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet.

Vi söker dig som:
  • Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen
  • Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande
  • Är fri från anmärkningar i belastningsregistret (då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag)
Som person drivs du av att arbeta mot uppsatta mål och är socialt kompetent, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och sätter kunden i första rummet.

Sök direkt utan CV

Hos oss ansöker du utan CV och behöver bara svara på några korta frågor om dig själv. Det gör du enkelt även från mobilen.
Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR. Under rekryteringsprocessen tar vi UC och utdrag ur belastningsregistret.

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryterare Rania Awn på 0732046443 eller mail rania.awn@verisure.se

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
21 mars 2020
Ort
Täby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare
Visa var

Inga fler jobb från Verisure Sales Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga