Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad 11 okt 2021

Till vårt Huvudkontor i Alingsås söker vi en Digital Marknadskoordinator

Är du vass på digital marknadsföring och e-handel inom B2B? Är du nyfiken på att få vara en viktig del av MarCom teamet hos Bevego, ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering.

Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Om tjänsten
I rollen som företagets digitala marknadskoordinator kommer du att vara en viktig del av marknadsavdelningen. Du ansvarar för företagets hemsida och E-handel och du arbetar med övergripande förståelse och operativ kunskap hela vägen från analys, strategi, planering och produktion till genomförande och uppföljning av aktiviteter. Du brinner för att skapa en optimerad kundupplevelse och att kommunicera digitalt.

Arbetsuppgifter
  • Hantera företagets digitala kanaler som hemsida och e-handel
  • Supporta kunder så väl som intern personal
  • Internkommunikation, kommunicera och vidareutveckla bolagets intranät
  • Skapa, koordinera och effektivisera digitala marknadsaktiviteter
Kvalifikationer
Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom en liknande roll. Du har goda kunskaper inom digital marknadsföring och insikt i vilka kanaler som skapar värde för just Bevego och dess kunder. Du har erfarenhet av B2B och e-handel. Du förstår betydelsen av hemsidans uppbyggnad för att kunna höja upplevelsen och enkelheten för besökaren. Du brinner för att mäta vilket innehåll som når fram för att, tillsammans med teamet, producera engagerande och konverterande innehåll, oavsett om syftet är att driva affär eller att bygga varumärke. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har goda kunskaper i Adobe-programmen och Office-paketet. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du en riktig lagspelare och sätter laget före jaget. Här värdesätts att du är aktiv och bidrar till teamet med både din kompetens och din samarbetsförmåga. Du är en nyfiken person som är engagerad i ditt arbete och driver det framåt.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök redan idag!
Upplysningar lämnas av Chef MarCom Annika Lincoln på telefon: 0730-63 57 65

Kontaktperson
Annika Lincoln
annika.lincoln@bevego.se
0730-63 57 65
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Ort
Alingsås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga