Meritmind AB · Publicerad 22 aug

Vill du arbeta med controlling och masterdata i en internationell organisation? Då är tjänsten som assisterande controller något för dig! Som assisterande controller kommer du arbeta i en mångsidig roll då du både sköter beredning och registrering av artiklar samt rapportering av exempelvis månadsbokslut och internkontroller. Du fungerar som spindel i nätet med flera kontaktytor inom organisationen, du vidareutvecklar utarbetade processer och skapar ordning och reda i masterdatahanteringen.

Tjänsten som assisterande controller är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och förväntas pågå minst sex månader framöver med goda möjligheter till förlängning. För rätt person finns det även goda möjligheter till anställning direkt hos kundföretaget. Som konsult får du en anställning hos oss på Meritmind. Tjänsten är på heltid.

Ansvarsområde
  • att sköta registervård för materialmaster i SAP (du samlar in uppgifter från olika avdelningar för kontroll av produktinformationen)
  • att uppdatera Resultaträkning & KPI sammanställning
  • ta fram bokföringsunderlag samt attestera i systemet
  • göra kontoavstämningar
  • att delta i arbetsmiljöarbete
  • att delta i systematiska förbättringsarbete (Operational Excellence)


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som tidigare arbetat som ekonomiassistent/controllerassistent under några år. Du har tidigare erfarenheter av masterdata, analys, uppföljning och rapportering. Vidare har du goda kunskaper i SAP och MS Office-paketet och har lätt för att sätta dig i nya system. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att uppnå framgång i rollen som controller är du analytisk och prestigelös som person. Du har en god kommunikativ förmåga och är en god samarbetspartner. För att trivas i denna roll är det även viktigt att du är strukturerad och tycker det är roligt att arbeta utifrån givna processer samt att du har brinner för sifferarbete.

Placeringsort: Alingsås

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Eva Leinemar på 070-824 12 20.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 okt
Ort
Alingsås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga