Sigma · Publicerad 21 nov

Vi söker dig som vill vara med och bygga ett större liv för människor, företag och samhälle. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum och Sollebrunn.
Vi är en lokal bank som fattar våra egna beslut och vi stöttar olika projekt som utvecklar vårt område till nytta och glädje för alla som bor här.


Din vardag
Vi söker en Företagsrådgivare till Alingsås, men då vi fortsätter expandera kan det även bli aktuellt med rekrytering till våra övriga kontor inom en snar framtid.

Du bemöter medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – öppen, enkel och engagerad. I din roll använder du, genom ett tydligt affärsmannaskap, dina befintliga kunskaper och erfarenheter för att utveckla nya och befintliga kunder. Utvecklingen sker genom proaktiv försäljning och relationsskapande aktiviteter. Det sker också genom en förmåga att kunna ta tillvara hela bankens specialistkompetens och anpassa den till kundernas behov.

Idag finns en förväntan från kunderna att du som Företagsrådgivare kan ge rådgivning kring hela kundens ekonomi. Känner du att du saknar viss kunskap kring våra mervärdestjänster kommer vi att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet från företagsrådgivning och som vill anta den utmaning det innebär att vara en viktig del i utvecklingen av vårt lokala näringsliv. Eftersom det ingår investeringsrådgivning i tjänsten behöver du ha SwedSec- licens.

Du har en god förmåga att planera ditt arbete, förmedlar information tydligt och enkelt och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Har du dessutom ett samhällsengagemang, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Patrik Jensen, patrik.jensen@sigma.se, mobil 070-2375734 eller Mikaela Jahreskog, mikaela.jahreskog@sigma.se, mobil 070-248 72 41.

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 jan
Ort
Alingsås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1