Sollebrunns Betongelement · Publicerad 22 jan

Ansvarsområden
I rollen som Projektledare hos Sollebrunns Betongelement har du ett helhetsansvar för att driva projekt från planeringsstadiet till överlämnande. Du arbetar aktivt med att ta fram kalkyler och offerter, och sköter förhandlingar samt avtalshantering. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projektets tidplan, budget och resultat samtidigt som du säkerställer att ställda mål uppnås och att resultat levereras enligt kundens förväntningar. I rollen ingår att etablera och utveckla affärsrelationer med företagets kunder och underentreprenörer.

Som Projektledare hos Sollebrunns Betongelement ges du stor frihet att själv disponera din tid. Efter eget huvud fördelar du din arbetsdag mellan att vara ute på fältet i projekten varvat med tid inne kontoret. Dina kunder finns över hela Sverige och därför förekommer dagsresor.

Tjänsten utgår från kontoret i Sollebrunn mellan Trollhättan och Borås, men med möjlighet att utgå hemifrån ett par dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
 • Ta fram kalkyler och offerter
 • Förhandling
 • Hantera avtal
 • Samverkan med konstruktörer
 • Att aktivt medverka i projekteringsmöten
 • Projektleda leveransprojekt
 • Säkerställa ekonomi och resurser
 • Samverka med UE
 • Rapportera status
 • Hantera reklamationer
 • Medverka i marknadsföring
 • Underhålla kundkontakter
Utbildning
Gärna byggteknisk utbildning från Högskola eller Universitet, dock ej ett krav.

Erfarenhet och kunskap
Vi tror att du har byggteknisk utbildning från högskola eller en bakgrund som exempelvis platschef inom byggsektorn. Det är viktigt att du har erfarenhet av projektledning och känner dig bekväm med säljarbete. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med prefabricerade betongelement är det naturligtvis väldigt meriterande.

Du kan hantera Auto Cad och Officepaketet utan problem, särskilt Excel. Flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker en person med en positiv och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning på arbetsplatsen. För att trivas i rollen bör du vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera med människor. Vidare är du en ansvarsfull ledare med ett coachande förhållningssätt och ett etiskt synsätt. Du är ansvarstagande, arbetar noggrant och initiativrikt för att driva arbetet framåt, och det är viktigt för dig att hålla deadlines.

Vi erbjuder
Hos Sollebrunns Betongelement erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Sollebrunns Betongelements ledord Engagemang, Kvalité och God arbetsmiljö styr och prioriterar det dagliga arbetet i verksamheten. Samtliga ledord är lika viktiga för gemensamma framgång tillsammans med företagets kunder.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Herrlander på 0723-959106 eller johanna.herrlander@asearch.se
Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sollebrunns Betongelement grundades 1996 av fyra entreprenörer som tidigare var verksamma inom före detta Cementgjuteriet i Sollebrunn i Västra Götaland. Idag återfinns Sollebrunns Betongelement i den lilla orten Magra, någon kilometer öster om Sollebrunn och har utvecklats till en komplett stomleverantör.

Sollebrunns Betongelement AB verkar som leverantör samt entreprenör på marknaden för prefabricerade betongelement i Sverige och Norge. Man tillverkar de flesta typer av betongelement så som stommar, väggar, balkonger, bjälklag, pelare och trappor.

Sollebrunns vision är att genom förverkligandet av ett energi- och underhållssnålt boende vara en del av Sveriges framtida byggsystem. Med sin breda kompetens och erfarenhet i kombination med flexibel tillverkning kan man erbjuda kostnadseffektiva produkter med korta led- och leveranstider.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Ort
Alingsås
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga