ALT Hiss AB · Publicerad 28 dec

Vi söker en servicechef med övergripande ansvaret för vårt förebyggande underhåll av på marknaden förekommande hissar, rulltrappor och portar. Du kommer även att ansvara för försäljningen i region Alvesta och storkunder över alla regioner. Redan idag ser vi till att över 7000 enheter dagligen lyfter
Sverige.

Som servicechef vill vi att du inom affärsområdet eftermarknad utvecklar våra kundrelationer, ser möjligheter med nya tjänster och möjligheter som ger winwin för oss och våra kunder, hjälper våra arbetsledare och säljare på regionerna med effektiva arbetsmetoder och hjälpmedel.

Vi ska ge privata fastighetsägare, brf:er, fastighetsförvaltare, rikstäckande fastighetsbolag – you name it - en trygghet och högsta tillgänglighet för sina hyresgäster eller verksamheter. Ge ökad utväxling av investeringar i förebyggande underhåll genom en kontinuerlig kommunikation med dessa kategorier så vi lägger rätt insats på rätt ställe i rätt omfattning.

Givetvis är du öppen och social i din läggning, du är målmedveten och ger inte upp i första taget. Du behöver inte vara född med en skiftnyckel i handen då du är mer ekonom och strateg, men lite känsla för teknik är klart meriterande.

Du är placerad i Alvesta och reser huvudsakligen på Småland, Blekinge och Halland, flexibel arbetstid då det förekommer en del kvällsmöten. Du ingår också i vår ledningsgrupp och rapporterar under VD.

Kille eller tjej, gammal eller ugn – rätt personlighet med bra driv avgör !

Vill du veta mer?
Kontakta då vår marknadschef Peter Kjellsson på peter.kjellsson@alt.se
Du kan också gå in på vår hemsida alt.se och läsa mer

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan med personligt brev och CV till ansokan@alt.se, vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ALT Hiss är ett fåmansbolag med huvudkontor i djupaste Småland. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram som vi erbjuder över hela landet bl a genom våra regionkontor i Malmö, Göteborg, Norrköping och Stockholm. Med en omsättning i koncernen närmre 200 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett litet flexibelt bolag!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga