Sem AB · Publicerad 17 mars 2020

STRATEGISK INKÖPARE TILL SEM

Är du ingenjör med erfarenhet av produktutveckling? Vill du arbeta inom en organisation där beslutsvägen är kort, där du får vara med och påverka på riktigt och får stor insyn i hela företaget? Då är tjänsten som strategisk inköpare på SEM i Åmål helt rätt för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som strategisk inköpare kommer du att göra upphandlingar i våra utvecklingsprojekt, utveckla befintlig leverantörsbas inom din leverantörsportfölj och knyta långsiktigt konkurrenskraftiga leverantörer till företaget. Sammantaget ska du målmedvetet bidra till att effektivisera funktionens servicegrad för att uppfylla kunders och ägares krav. Största delen av inköpen sker från leverantörer i Sverige, men vi har även leverantörer från Kina och övriga Europa.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är ingenjör i botten och har erfarenhet från produktutveckling, gärna med bakgrund från automotive eller tung fordonsindustri. Därutöver har du erfarenhet av inköp och du trivs när du är i en roll där du kan engagera och motivera andra. Du sätter gruppens prestation framför din egen och motiveras av att se människor växa och utvecklas samt har ett genuint intresse för att skapa bra affärer, både internt och externt. Du trivs med att arbeta i en internationell miljö och behärskar engelska flytande i tal och skrift samt är beredd att resa i tjänsten både inom Sverige och utomlands.

Om tjänsten

Tjänsten som strategisk inköpare är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på SEM AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. Tjänsten är placerad i Åmål men SEM AB är öppna för att erbjuda flexibla arbetsplatslösningar.

Jerker Fjellman, Supply Chain Director

- Hos oss på SEM får du verkligen en möjlighet att bli en del av ett globalt och expansivt företag med höga ambitioner och en aktiv, mycket intresserad svensk ägare. Vi har ett nära samarbete kollegor och chefer emellan. Det är korta beslutsvägar och tjänsten innebär stora möjligheter för den som är intresserad att påverka och få stor insyn i hela företaget. Trots vår litenhet är vi välkända inom vår nisch och har en lång tradition av att leverera produkter till globala världsledande kunder.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansöka!.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SEM AB är en av världens ledande tillverkare av elektroniska tändsystem för naturgas- och småmotorer samt statorer till dieselinjektorer. Våra kunder är världsledande tillverkare av motorer i USA, Europa och Kina. Vi är certifierade enligt IATF, ISO 14001 och 45001. Bolaget bildades 1915 och omsätter ca 400 miljoner. Vi har idag ca 110 anställda i Åmål och är ungefär lika många i vår produktionsanläggning i Kina. Försäljningskontor finns i USA och Kina samt Åmål. Huvudkontoret ligger i Åmål och företaget har svenska ägare.

Vi har också ett djupt samarbete med bl.a. Chalmers, Lunds tekniska högskola samt ledande aktörer inom fordonsindustrin där vi tillsammans med några av våra kunder driver forskningsprojekt i framkant.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 apr 2020
Ort
Åmål
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga