Konfidentiell · Publicerad 20 sept 2021

ValueOne söker en supply planner/operativ inköpare till ett längre konsultuppdrag med möjlighet till förlängning på ett företag utanför Jönköping. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Om rollen
I rollen kommer du framför allt att fungera som stöd och extra resurs inom operativt inköp och ingår i en arbetsgrupp bestående av sex medarbetare. Du rapporterar till företagets Planning Manager.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Avrop av råmaterial i rätt volymer kopplat mot prognos, smarta transportlösningar och lageroptimering.
  • Ansvara för ett par leverantörer och vara behjälplig med andra.
  • Avrop av handelsprodukter med ansvar för ett par leverantörer och vara behjälplig med andra.
  • Inventera lagernivåer
  • Bevaka leveranser
Erfarenhet och kompetens
För att du ska bli aktuell för uppdraget är det viktigt att du har arbetat i en liknande roll tidigare och har stor förståelse för supply chain och inköp. Du bör bland annat ha erfarenhet av att arbeta med säkerhetslager, ledtider och produktionsplanering. Det är meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom inköp eller logistik.

Som person är du beslutsam, analytisk och strukturerad med stort intresse för siffror. Vidare är du nyfiken och har lätt för att ta initiativ och bygga relationer.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung på telefon 070 518 74 41.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 nov 2021
Ort
Aneby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga