InterSystem AB · Publicerad 6 juli 2021

Nöjda kunder är receptet bakom framgångarna hos InterSystem som fortsätter att flytta fram sina positioner på marknaden. Att arbeta på InterSystem innebär en tjänst i ett ägarlett företag med korta beslutsvägar där man får stort ansvarstagande, teamwork, utvecklingsmöjligheter och stora möjligheter att påverka sin vardag. InterSystem är en helhetsleverantör av palletteringsutrustning med egen produktutveckling, design, konstruktion, montage, installation och eftermarknad - allt under ett och samma tak.

Vi söker en Automationselektriker med uppdrag att utifrån ritningsunderlag självständigt och tillsammans med kollegor utföra elinstallation och maskinbyggnad från projektstart till hos kund installerad maskin/line.

Vi anpassar tjänsteinnehåll utifrån din nuvarande kompetens och dina intressen och kan därför lova en intressant och stimulerande karriär hos oss. Självklart ser vi helst dig som är "senior" i rollen, men har heller inget emot om du är i början av din karriär.

Efter introduktion med "rutinerad" kollega är de huvudsakliga arbetsuppgifterna:
  • Förmontering.
  • Montage och installation av el, automation till maskinerna.
  • Idrifttagning av utrustning och el-ansvar för installation, inkl. FAT och SAT
  • Felsökning och teknisk problemlösning.
  • Utbilda och instruera kunder i levererade produkter/tjänster.
  • Ev. systemansvar för tilldelade maskiner.
Lämplig bakgrund är utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning el/energi/automation med några års erfarenheter av installationsarbeten inom el, helst nyinstallation som gett dig grundkompetens inom ritningsläsning, el och styrteknik. Förutom ett stort tekniskt intresse förutsätter vi att du har "tummen på rätta stället" och gillar praktiskt arbete.

Svenska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift och då vi är ett internationells företag så behöver man också hantera jobbsituationer på engelska.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och utgår ifrån att du är en bra problemlösare med kundfokus och inställningen att "allt är möjligt". Som kollega är du flexibel, kommunikativ, bra på samarbete och bidrar till god stämning i såväl i jobbet som vid fikabordet.

Då vi arbetar med branschledande kunder på en global marknad är det viktigt att du uppskattar och har möjligheter att resa i tjänsten, då idrifttagningar är spridda över världen, främst norra Europa.

Välkommen med din ansökan

Rekryteringen genomförs i samarbete med Codeq AB. Information om tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Du ansöker till tjänsten på codeq.se senast 2021.08.10.

Arbetstider: Dagtid, tjänsteresor inom och utanför landet förekommer, vilket innebär att du både bör uppskatta och ha möjligheter att resa i tjänsten.

Anställningsform: Enligt överenskommelse.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Ängelholm. Tjänsteresor ingår i tjänsten, främst vid driftsättningar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
YTEFFEKTIVA LÖSNINGAR. SNABB RESPONS. KORTA LEDTIDER. EFFEKTIV SERVICE.

Med över 600 palleteringsanläggningar över hela världen är vi en ledande leverantör av helhetslösningar inom palletering av konsumentprodukter till bland annat den kraftigt växande e-handelsbranschen. InterSystem arbetar med tydlig specialisering och personligt engagemang.

Standardiserade produkter förenklar om- och utbyggnad. Vi gör kundanpassade lösningar genom att kombinera våra moduler på ett smart sätt, vilket även ger oss möjlighet att hitta bra layout när man har en begränsad yta. Vår utrusning finns även i rostfritt utförande.

Företaget grundades 1989, omsätter ca 160MSEK och är 50-talet anställda i Sverige och Norge.

Besök gärna vår hemsida, intersystem.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft

Inga fler liknande jobb tillgängliga