Kullberg Headhunting AB · Publicerad 3 sept 2021

Vi söker nu en kommunikationschef som vill ansvara för struktur, inriktning och utveckling av företagets kommunikation och information, såväl internt som externt.

Arbetsuppgifter

Denna roll kommer spänna från strategisk och taktisk rådgivning i kommunikationsfrågor till konkret produktion av budskap för olika kommunikationskanaler. Du behöver kunna växla obehindrat mellan de olika rollerna. Du behöver vara självgående och känna dig lika bekväm med att driva frågor tillsammans med ledningsgruppen som med medarbetarna.

Kommunikationsavdelningens uppdrag är att stärka och utveckla företagets varumärke, stötta affärsstrategi och mål samt bidra med ett högt engagemang bland medarbetarna. I rollen ingår också att ansvara och driva projekt samt att vara verksamhetens presstalesperson. I tjänsten ingår budget- och kvalitetsansvar för avdelningen samt personalansvar för tre personer.

Vem söker vi?

Vi söker någon med minst tre års erfarenhet av liknande befattning. Du har eftergymnasial utbildning inom kommunikation/information eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av strategiskt ansvar för kommunikation samt ansvar för medierelationer är ett krav. Du är en god och uppskattad ledare som visar vägen genom ett entusiasmerande och coachande ledarskap. Som person är du ambitiös och har ett affärsmässigt förhållningssätt. Rätt person för tjänsten har ett intresse för och nyfikenhet kring hållbarhetsfrågor.

Vad erbjuder vi?

PreZero erbjuder rätt person, med driv och engagemang, en strategisk ledarroll i ett företag som går starkt framåt i en framtidsbransch. Vi är ett väl etablerat företag på marknaden där du kommer vara med och driva utvecklingen av vårt varumärke. Vi strävar alltid efter att vara en attraktiv arbetsplats som kännetecknas av att anställda har förtroende för ledare, är stolt över det vi gör samt trivs med och respekterar människorna man arbetar med.

Vill du veta mer?

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se så snart som möjligt, dock senast 20/10 2021 – vi arbetar alltid med löpande urval! Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta.

Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Totalt omsätter vi ca 2700 msek/ år.

Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga