MAFA i Ängelholm AB · Publicerad 17 dec

Vi söker nu dig som vill ta hand om vår ekonomifunktion och vidareutveckla avdelningen. Tjänsten vi erbjuder är bred och du kommer ha stor frihet under ansvar.

Arbetsuppgifterna omfattar ekonomiuppgifter som kund, leverantörsreskontra och löpande redovisning samt upprättande av månads- och årsbokslut samt årsredovisning. I tjänsten ingår även löner, momsredovisning och skatter men även mer strategiska uppgifter. Hit hör utveckling av rutiner och processer, ekonomiska kalkyler och olika analyser samt att agera bollplank till VD. Till din hjälp har du en ekonomiassistent. Placeringen är på kontoret i Ängelholm.

Din profil:

Vi önskar att du har ett 5-7 års erfarenhet av en liknande tjänst på ett företag där du har gjort allt på ekonomisidan. Du har en relevant utbildning för tjänsten. Då vi är ett litet bolag är det av största vikt vilken person du är. Vi uppskattar ödmjukhet och en vilja att hjälpa och stötta upp med det som behövs för stunden. Som person är du proaktiv, utvecklingsorienterad och prestigelös. Som ekonom uppskattas också noggrannhet och affärsmässighet och ett stort ansvarstagande.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst på vårt bolag som vi är mycket stolta över! Ett välmående och familjärt bolag som är stabilt och trivsamt.

Kontaktperson:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringskonsult Jenny Kullberg på Kullberg Headhunting AB. Har du frågor om tjänsten ringer du 0734-15 98 60. Är du intresserad av tjänsten skickar du din ansökan till jenny@kullbergheadhunting.se senast den 4:e februari 2019 - vi arbetar dock alltid med löpande urval. Är det inte dig vi söker men du vet vem vi söker? Tipsa då om din kandidat med namn, telefonnummer och motivering på ovan mailadress. Rätt tips som leder till anställning belönas med en hittelön på 6 000 kr.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MAFA i Ängelholm AB som företag startades 1958 av Gusten Andersson i Ängelholm. Företaget erbjuder enkla men geniala lösningar för lagring och hantering av bulkvara. MAFA utnyttjar den senaste produktionstekniken och har kompetens att producera allt från en serieproducerad silo till en skräddarsydd specialanläggning inom marknadsområdena lantbruk, industri och bioenergi. Idag är MAFA marknadsledande i Sverige med mer än 50% av tillverkning som går på export. 2017 omsatte bolaget 72 miljoner SEK och har ca 45 anställda. www.mafa.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från MAFA i Ängelholm AB tillgängliga