Macavoy AB · Publicerad 5 feb 2021

Vill du arbeta med de svåraste och mest komplexa uppdragen i Sverige samt med internationella projekt? Är du en driven och nyfiken VVS-ingenjör alternativt Energiingenjör som vill utvecklas och tillhöra ett lag av mycket skarpa kollegor? Vi fortsätter att växa och behöver ytterligare duktiga ingenjörer.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är civilingenjör inriktning Installationsteknik (VVS) eller Energiteknik, alternativt motsvarande högskoleingenjör och som fick bra betyg. Vi är öppna för såväl dig som är nyexaminerad och driven som dig som redan arbetat några år med projektledning/VVS-konstruktion eller rådgivning inom energieffektivisering. Goda kunskaper/intresse inom 3D CAD och MagiCAD är mycket önskvärt.

AirSon är ett växande bolag med god lönsamhet och fin utvecklingspotential. De personliga egenskaperna är väldigt viktiga för oss. Vi söker dig som gärna vill vara med på vår resa och som lockas av att arbeta med tekniskt avancerade och utmanade projekt.

Tydliga egenskaper hos dig är att du är intresserad och nyfiken, tycker om att ta ansvar samt att du är driven och självgående. Vidare är du strukturerad och tror dig ha förutsättningarna att kunna driva projekt med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du är väldigt tekniskt intresserad. Då vi driver nationella som internationella projekt kräver vi god engelska.

Och jobbet då?
AirSon Engineering arbetar i huvudsak med de svårare uppdragen, i energiintensiva och vad vi kallar installationstäta projekt med design av såväl stora som små forskningsanläggningar och avancerade industriella projekt. Bolaget arbetar dels som rådgivande konsulter och dels med nyckelfärdiga entreprenader, vilket i det senare fallet innebär projektledning med inköp och kontakter med både kund och leverantörer vid sidan av det huvudsakliga ingenjörsarbetet. Detta är tämligen unikt och ställer höga krav på företagets projektledare.

Som erfaren projektledare kan du snabbt bli erbjuden komplexa och spännande projekt som kommer att utmana dig. Som nyexaminerad kommer du efterhand att fasas in mer mot rådgivning, konstruktion och projektledning. Som junior VVS-konstruktör eller energirådgivare inleder du med att i de större installationstäta projekten biträda företagets seniora projektledare med rit- och konstruktionsarbete, samt själv driva de mindre projekten.

Placeringsort är företrädesvis i Ängelholm. Det finns även möjlighet till placering på AirSons kontor i Malmö eller E.ONs kontor i Stockholm. Tjänsterna kan innehålla en hel del resor inom landet, varför körkort är en nödvändighet. I takt med erfarenhet bör du också vara beredd på en del resor utomlands.

Hur ansöker jag?
AirSon Engineering har tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om företaget
AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad projektering av processnära fastighetsinstallationer samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder. Våra projekt återfinns inom främst läkemedel, livsmedel, mikroelektronik och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt. Med mer än 40 års erfarenheter inom aerodynamik och energiteknik samt två egna lufttekniska laboratorier, erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade inomhusmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt. Läs mer på www.airson.se

Organisationen
Bolaget består idag av VD, Dan Kristensson plus tjugotvå drivna och duktiga ingenjörer samt två ekonomer. Därtill kompletterade av ett stort nätverk av sidokonsulter och underleverantörer. Organisationen är uppdelad i tre huvudområden: Kontrollerade innemiljöer, Installationsteknik, och Energieffektivisering. Den gemensamma nämnaren för samtliga är avancerad installationsteknik.

Vi har vuxit kraftigt senaste åren och har ambitionen att fortsätta växa. Vi kommer inom kort att bygga ut och dubblera antalet kontorsplatser på huvudkontoret i Ängelholm. Redan idag sitter vi i riktigt fräscha lokaler med egen golfbana och toppmoderna virtuella mötesrum. Vi planerar även att bygga ett mycket framtidsorienterat energilaboratorium inom fastigheten. Sedan 2020 har vi även etablerat oss med kontor i Malmö. Vi söker nu personal som kan sitta antingen i Ängelholm eller Malmö.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga