Nolato Polymer · Publicerad 29 jan 2021

Vill du ha en central roll, där du har kontroll och ansvarar för samtliga delar inom ekonomi och HR i ett producerande bolag med starkt tillväxt? Då ska du söka rollen som ekonomichef hos Nolato Polymer! I rollen ansvarar du för den legala redovisningen, internrapportering, controlling och HR-frågor. Du är en nyckelperson i bolaget och sitter med i ledningsgruppen. Till din hjälp har du en ekonomiassistent, Agneta och du rapporterar till CEO Anders Willman.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Leda och styra ekonomi- och HR funktionen
 • Ta fram och rapportering av månadsresultat och prognoser
 • Leda budgetprocessen
 • Ansvarig för årsbokslut och deklarationer
 • Ansvara för analyser och controlling
 • Säkerställa att bolaget följer och tillämpar gällande lagar och förordningar inom ekonomi och HR
 • Kontakt med myndigheter
 • Koncernrapportering
 • Hantera MBL förhandlingar, protokoll och anställningsavtal
 • Hantera aktuella personalfrågor och ärenden inom avdelningen
Erfarenhet och personliga egenskaper:

För att klara rollen bra tror vi tror att du har en civilekonomexamen eller motsvarande högskoleutbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från relevant roll inom ekonomiområdet och du är van vid att själv hantera redovisningens alla delar inklusive bokslut. Du behöver också vara stark i controlling och förstå hur du ska använda sifforna för att stötta verksamheten optimalt.

Då rollen också innebär HR-ansvar så är det viktigt att du har intresse för människor och en vilja att fortsätta utveckla den goda företagskulturen som råder. Tidigare erfarenhet av HR-arbete är inget krav men du måste ha önskan att lära dig.

Erfarenhet från producerande bolag är mycket starkt meriterande.

På Nolato Polymer råder ett prestigelöst klimat och vi tror att du för att trivas här ser dig som en jordnära person.

Vad erbjuder Nolato Polymer dig?

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling, både inom bolaget och koncernen.

Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och andra personalaktiviteter.

Placeringsort: Huvudsakligen arbetar du från Torekov men du kan också välja att arbeta från vår anläggning i Ängelholm någon dag per vecka.

Notera att vårt systerbolag Nolato MediTor i Torekov rekryterar en liknande roll. Det går utmärkt att söka till båda.

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd på 070 764 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller Viktoria Asp på 073 748 20 92, viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I Nolato Polymers två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar vi med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 100 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i Nolatokoncernens affärsområde Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga