VPG · Publicerad 26 nov 2021

Söker du en utvecklande tjänst som säljare? Sök tjänsten som Regional Sales Manager till VPG AB idag!

Vill du med ett starkt affärsmässigt driv och motivation träffa nya och befintliga kunder för att bidra till VPGs fortsatta utvecklingsresa? Då vill vi träffa dig! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vertical Positioning Group (VPG) består av tre ledande varumärken (Marco, Hymo, Jihab).
2016 förvärvades VPG av Southworth International Group Incorporated (SIGI). Gruppen är världens största tillverkare av ergonomisk materialhanteringsutrustning för vertikal lyftning och arbetspositionering, utformad för att förbättra arbetstagarnas produktivitet och samtidigt minska risken för arbetsskador.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du blir du en del av ett vinnande team.
Vi tror på samarbete, att dela idéer med varandra och att ha roligt tillsammans varje dag!
I rollen som Sales Manager arbetar du både mot nationella och internationella kunder och det blir det viktigt att du får en djupgående förståelse för VPGs affärer (alla märken) inom ditt ansvarsområde. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där din erfarenhet från framgångsrik försäljning, kombinerat med goda relationsskapande egenskaper värdesätts starkt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Sales Manager på VPG så har du fullt affärsansvar för VPGs kunder med helhetslösningar och kundnytta i fokus.

Du;
  • Identifierar nya säljleads för alla VPG´s varumärken och produkter med fokus på konvertering av leads till hållbar försäljning.
  • Strukturerar och prioriterar din kundportfölj och dina aktiviteter utifrån potential.
  • Skapar presentationsunderlag som är professionella och effektiva i sitt budskap.
  • Bygger ett nära samarbete med kollegor och proaktivt främja kunskapsdelning inom VPG för förbättrad kundleverans.
  • Arbetar strukturerat med omkringliggande säljadministration i vårt CRM-system Lime.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan bearbeta våra kunder på ett strukturerat sätt, sätter mål, är resultatinriktad, och vill ta en aktiv del i att driva vår fortsatta tillväxtresa. Du planerar själv dina aktiviteter så du når dina uppsatta mål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du rapporterar till Sales Manager Scandinavia.
VPG har försäljningskontor i Sverige, England, Frankrike, Tyskland, Kina och USA.
I Sverige finns säljare placerade i Ängelholm och i Norrköping. Vi tror att du är bosatt i närheten av huvudkontoret i Skåne.

Tjänsten kräver körkort.

VEM ÄR DU?
  • Du har erfarenhet av försäljning B2B med goda resultat.
  • Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då koncernspråket är engelska.
  • Du skapar och genomför muntliga och skriftliga presentationer som är professionella och effektiva i sitt budskap.
  • Vi utgår från att du behärskar Officepaketets alla delar.
För rollen som Sales Manager så ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning inom något tekniskt område och brinner för mötet med kund. En duktig säljares främsta verktyg är i vår mening att kunna ställa rätt frågor, vara rådgivande och konsultativ i kombination med en stark lösningsorientering. Du gillar helt enkelt att göra affärer.

Då du arbetar självständigt med ansvar för ditt resultat är det viktigt att du har ett strukturerat, planerande och proaktivt tänk där du driver försäljning utifrån ett lösningsorienterat perspektiv med kvalitet i fokus.
Som person ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du känner dig bekväm i mötet med människor på alla olika nivåer inom en organisation, både internt och externt. Du bör motiveras av att skapa goda resultat och affärsrelationer men framförallt är det ditt inre driv, att "vilja göra skillnad" som driver dig framåt. Din vardag kommer att vara varierande och det är viktigt att du kan se förändring som något utvecklande och är orädd för att testa nya tillvägagångssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga