Vertical Position Group AB · Publicerad 7 okt 2021

Har du ett stort tekniskt intresse, utbildning inom maskinteknik och vill utvecklas till en självgående mekanikkonstruktör?

Som mekanikkonstruktör hos oss på VPG designar du kundanpassade lyftbord som tillverkas i vår anläggning i Ängelholm. Produktionen som du kommer att ha ett tätt samarbete med, ligger vägg i vägg. Det ger dig möjlighet att se det som du har konstruerat i verkligheten. Låter det lockande? Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Vertical Positioning Group är marknadsledande inom tillverkning av lyftbord och materialhanteringsutrymme av hög kvalitet med varumärken som Marco, Hymo, Jihab. Bredden av applikationsområdet för våra lyftbord är stor. Typiska användningsområden är arbetsplattformar, vertikala lyft i produktionslinjer, lågfartshissar, kaj-lyftbord eller ergonomiska lyftbord för hantering vid packningsstationer. Du blir en del av ett stabilt bolag med kundbas som främst återfinns utanför Sveriges gränser. Hos oss är klimatet samarbetsinriktat och prestigelöst.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Konstruera kundanpassade lyftbord med tillbehör (i SolidWorks)
 • Ansvara för att se till att underlagen genereras inom givna tidsramar.
 • Ta fram användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation.
 • Arbetet sker ofta i projektform. Du kommunicerar och samarbetar med personer från olika avdelningar internt.
 • Delta i produktutvecklingsprojekt och i utvecklingen av arbetsmetoder.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm. Totalt arbetar 150 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 14 personer. Din närmaste chef är den tekniska chefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:
 • Ett stort tekniskt intresse.
 • Eftergymnasial utbildning med inriktning maskinkonstruktion (eller likvärdigt)
 • Det är meriterande om du har en erfarenhet från en produktionsnära roll (som CNC-operatör eller montör) från en maskintillverkande verksamhet.
 • Erfarenhet av 3D-modellering.
 • Kunskaper/erfarenhet av ritningsläsning.
 • God datorvana.
 • Goda kunskaper i svenska, i både tal och i skrift. Då rollen som konstruktör innefattar internationella kontakter kräver arbetet att du även känner dig bekväm med att kommunicera på engelska.
Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt område. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra och är kommunikativ.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga