Vertical Positioning Group AB · Publicerad 25 nov 2021

Sök rollen som applikationsspecialist och var med på en spännande digitaliseringsresa i en internationell miljö hos VPG!

Har du ett stort IT-intresse och kunskaper i SQL? Nu söker vi på Vertical Positioning Group (VPG) i Ängelholm en applikationsspecialist med kunskaper i SQL till vårt IT-team. I rollen som applikationsspecialist arbetar du med support, utveckling och underhåll av vårt ERP-system samt framställande av rapporter i något av våra BI-verktyg. För dig som önskar utveckling finns det stora möjligheter att växa i rollen och bredda dina kunskaper.

Vi har under ett par års tid arbetat aktivt med att uppdatera våra huvudsystem. Nu står vi inför en spännande framtid där vi ska fortsätta utveckla våra plattformar. Som applikationsspecialist innehar du en nyckelroll i effektiviseringen av våra interna processer och att serva våra kunder.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som applikationsspecialist hos VPG är du en del av ett globalt företag med stadig tillväxt och som är Europaledande inom kundanpassade lösningar av vertikal positionering. Här erbjuds du en arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas och utvidga dina kunskaper. Att du dessutom får vara drivande och hjälpa oss att ta nästa steg i vår digitaliseringsresa gör att den här tjänsten är extra spännande!

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Utveckla våra interna processer efter verksamhetens behov med hjälp av verktyg och system.
  • Arbeta med anpassningar, uppgraderingar, underhåll och intern support av våra huvudsystem/applikationer (CRM, ERP).
  • Underhålla och ta fram rapporter i något av våra BI-verktyg (Tableau, SSRS).
  • Skapa och uppdatera ETL-lösningar med hjälpt av SQL och SSIS.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som applikationsspecialist arbetar du självständigt eller i projekt tillsammans med dina kollegor och/eller konsulter. Du ingår i vårt härliga IT-team i Ängelholm och arbetar även tillsammans med dina kollegor globalt i USA och Kina. Vidare arbetar du nära den övriga verksamheten så som konstruktion, produktion, marknad och sälj i Ängelholm.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har goda kunskaper i SQL och ett stort IT intresse. Det är meriterande om du har kunskap i något ytterligare programmeringsspråk. Har du erfarenhet av support och underhåll av ERP-system och/eller arbetat i något BI-verktyg ses det som meriterande, men det är inget krav.

Du talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska eftersom du har många kontaktytor båda lokalt och internationellt.

Som person är du kommunikativ och nyfiken. Du är mån om att leverera god service och trivs i en roll med många kontaktytor. Du har förmåga att driva arbetet framåt och fokuserar på lösningar snarare än problem. Vidare arbetar du självständigt och har ett processorienterat och initiativtagande arbetssätt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga