Visma Enterprise AB · Publicerad 23 sept 2021

Nu söker vi efter en software developer som tycker om att ligga i framkant när det gäller de senaste teknikerna! Vi söker dig som tillsammans med kompetenta kollegor vill vara med och påverka och trivs i ett internationellt devops-team inom en koncern med stora utvecklingsmöjligheter och kompetensutveckling.

Låter det här som du? Då rekommenderar vi dig att läsa vidare!

Om rollen

Som Software developer med fokus på backend kommer du vara med att vidareutveckla vårt molnbaserade HRM/lönesystem, närmare bestämt den service som hanterar tid & frånvaroregistrering. Det är en lösning med många komponenter för att exempelvis kunna erbjuda våra kunder självbetjäning både på webben, i mobilen och publikt API.

Din placeringsort är primärt Ängelholm, dock erbjuder vi en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att arbeta en stor del hemifrån.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en analytisk förmåga och är metodisk i din problemlösning. Du trivs i en internationell miljö med hög utvecklingstakt och stort kunskapsutbyte. Som person är du nyfiken, målmedveten och initiativtagande. Du samarbetar effektivt med andra samt tycker om att dela din kunskap. Utöver dina professionella färdigheter sätter vi stor vikt på din personlighet och att du passar väl in hos oss i vårt team.

För att bli framgångsrik i rollen är det bra om du har 3-5 års erfarenhet av utveckling. Vi tror att du har relevant utbildning inom datavetenskap, om inte så fungerar även goda meriter. Svenska och engelska är naturligt för dig i både tal och skrift.

Följande kunskaper är meriterande:
  • .Net C#
  • .Net Framework/Core
  • AWS
  • RestAPI
  • continuous delivery & continuous integration
  • Microservices
  • DevOps
  • Agile development
Visma Enterprise erbjuder dig

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar: Inclusive, Entrepreneurial, Responsible & Dedicated.

Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer gå igenom urvalet och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Andreas Mård, Service Owner/ Group manager: andreas.mard@visma.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Enterprise är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga