Zmarta Group · Publicerad 7 feb

Är du den kvalitetsorienterade och innovativa testaren vi söker till Zmarta Group i Ängelholm? Välkommen med din ansökan!

Nu söker vi dig som vill arbeta som Testare på Zmarta i Ängelholm! Vi på Zmarta tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

När du arbetar hos Zmarta erbjuds du en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, "can do"-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som testare, kommer du att arbeta med en grupp skarpa utvecklare i Sverige och Indien och verifiera funktionalitet i våra nya produkter. Arbetet sker i agil miljö och utvecklingsspråket är främst PHP. Arbetet är inriktat på manuell funktionstestning, men kan även innebära utveckling av testverktyg och andra uppgifter inom aktuellt projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
 • skriva och exekvera testfall
 • utforskande testning
 • regressionstest
 • analysera testutfall
 • felsöka system
 • rapportera teststatus
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad på Zmartas kontor i Ängelholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:
 • Har minst en teknisk gymnasieutbildning (högskoleutbildning är meriterande)
 • Erfarenhet av testning av mjukvara
 • Grundläggande kunskap om databaser och SQL
 • Grundläggande programmering i något språk
 • Kunskap om utforskande testning
 • Det är en fördel om du har kunskaper i eller kännedom om PHP, Javascript, HTML, Jira, Zephyr och/eller Jmeter
 • Du talar och skriver god svenska och engelska
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga