Coor Service Management · Publicerad 11 nov 2019

Är du en drift/fastighetstekniker som gillar omväxlande arbetsuppgifter och vill ha en nära kundkontakt? Då är detta rätt arbete för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Coor Service Management AB är en av de etablerade leverantörerna av drift- och förvaltningstjänster i Arboga. Vi arbetar med industriföretag och har flera kunder i regionen.

Om uppdraget

Uppdraget innefattar tillsyn och skötsel, avhjälpande underhåll och till viss del planerat underhåll av vår kunds fastigheter och dess utemiljö. Vi ansvarar även för att daglig driftoptimering och myndighetsbesiktningar utförs. Coors organisation består av driftchef, driftledare och tekniker. Till organisationen finns även stödfunktioner i form av Driftcenter, projektledare, energispecialister med flera.

Om tjänsten

Som Drift/fastighetstekniker har du ett helhetsansvar för verksamheten, bl.a
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • Hantering av datoriserade styrsystem
  • Arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer
  • Arbete med drift, utveckling och optimering av fastighetens system
  • Framtagande av beställningar, offerter och kalkyler
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt
  • Att vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund.
Vad erbjuder vi?

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vad söker vi?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har drift/fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs inom en omväxlande yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt att du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden: el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr och regler.

Ansökan skickas med bifogad CV och Personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Benny Hansson, 010-559 5885 alt benny.hansson@coor.com. Urval och intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Ort
Arboga
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga