Montico · Publicerad 26 sept

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som ordermottagare hos vår kund som har sin verksamhet i Arboga. Du kommer att mestadels få arbeta med ordermottagning i affärssystemet Pyramid, men du kommer även att få arbeta med andra sedvanliga administrativa arbetsuppgifter.

Din profil

Du har administrativ utbildning eller liknande och har erfarenhet av att ha arbetat med administration. Du har goda datakunskaper samt har B-körkort.
Som person tror vi att du är en noggrann och positiv person som brinner för att ge god service.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ordermottagning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu en serviceinriktad och noggrann ordermottagare som mestadels kommer att få arbeta med prognoshantering, orderregistrering och leveransbevakning.

Uppdraget är inledningsvis en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Montico och arbeta som konsult hos vår kund, men med goda möjligheter till förlängning direkt hos kund.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 700 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 30 september, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga