NTI-Skolan · Publicerad 26 maj 2020

NTI-skolan är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Vi är specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans och en del av AcadeMedia. Vi tror på utbildning för alla, vi tror på ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld tror vi att vi kan vara det självklara valet. Vi bryr oss om människor på riktigt.

Så här långt har över 200 000 vuxenstuderande utbildats på NTI-skolan och vi har idag cirka 55 000 kursdeltagare årligen. Vi har arbetat med distansutbildning sedan 1968 och använder idag modern teknik för att stötta våra elevers progression mot måluppfyllelse. Vi har över 280 distanskurser i vårt utbud.

NTI-skolans lärplattform Omnius är utvecklad av NTI-skolans lärare och programmerare, delvis i samverkan med Chalmers. Lärplattformen är en evidensbaserad, intelligent och användarvänlig studieplattform med spelifierat innehåll. Omnius använder artificiell intelligens och funktionerna bygger på forskning och om hur människan lär sig så effektivt som möjligt.

Beskrivning av tjänsten

Vill du ha ett flexibelt arbete och kunna arbeta hemifrån eller på distans? Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en spännande och annorlunda form av lärarjobb. Du väljer om du vill arbeta heltid eller deltid.

Som webblärare kommunicerar du ämneskunskap samt handleder och bedömer våra studerande via vår lärplattform. I lärplattformen finns allt innehåll för eleven och läraren färdigt, det är i förväg producerat av NTI-skolans olika lärararbetslag. Detta innebär att all kursplanering, läsinstruktioner, övningsuppgifter, föreläsningar och prov redan finns att tillgå i lärplattformen. Din uppgift som webblärare är att vägleda, stödja, motivera och bedöma våra studerande genom kurserna, så att de når sina kursmål.

Till din hjälp har du fenomenala AI-styrda mekanismer som håller reda på elevens progression och överskådligt visualiserar detta för dig som lärare. Du ger individuell handledning, examinerar över internet (exempelvis i form av muntliga examinationer via webbmöten) samt sätter betyg. Du följer eleven från start till mål.

Vår undervisningsform innebär att du kan genomföra dina arbetsuppgifter hemifrån och när du själv har möjlighet. Som stöd i ditt arbete har du dina kollegor på NTI-skolan, såsom lärare, förstelärare, skolledare, studievägledare, specialpedagoger och speciallärare samt teknisk support.

Vi söker nu behöriga lärare inom samtliga gymnasiala ämnen.

Vad vi erbjuder

Ett flexibelt lärarjobb med stöd av en intelligent och användarvänlig lärplattform. En helt digital skola med allt det stöd en vanlig fysisk skola har. Du arbetar hemifrån eller på distans med chef och kollegor bara ett klick bort.

Profil

Du ser stimulans och intresse i att möta och undervisa studerande via webben - en till en. Som lärare och pedagog är du duktig på att möta elever digitalt och på elevernas arena.

Du har:
  • Lärarexamen/lärarlegitimation i berörda ämnen
  • God förmåga att kommunicera pedagogiskt i skrift
  • God datorvana och intresse av att undervisa genom digitala verktyg
Om anställningen

Flexibel arbetstid. Deltid/extra arbete. Arvode utgår utifrån utfört uppdrag. Uppdraget kan vara på hel- eller deltid och kan med fördel kombineras med annan anställning eller eget företagande. Du arbetar på uppdragsbasis där uppdragets omfattning fortlöpande diskuteras och överenskommes med utbildningsledaren.

En mindre del av arbetet är bundet till fasta tider enligt överenskommelse och den större delen planerar du själv - vilket medför stor frihet i arbetet. Du arbetar med vuxenstuderande inom kommunal vuxenutbildning på entreprenad. Arbetet kan kombineras med uppdrag inom andra ämnen du är behörig att undervisa i.

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NTI-skolan är del av AcadeMediakoncernen som är norra Europas största privata utbildningsanordnare. Drygt 76 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 100 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige och vi har även förskolor i Norge och Tyskland. Totalt har AcadeMedia över 600 enheter och cirka 17 000 medarbetare.

Med kvalitet, kompetens och personlig kontakt hjälper NTI-skolan människor till nästa steg i livet. Vi vill att alla ska få en chans att nå sin fulla potential, mot ett yrke eller högre studier. NTI-skolan siktar mot att vara det självklara valet för allas livslånga lärande. Vi tror på utbildning för alla, vi tror på ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld tror vi att vi kan vara det självklara valet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juli 2020
Ort
Arjeplog
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare

Inga fler jobb från NTI-Skolan tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga