Arvidsjaurs kommun · Publicerad 19 aug

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Arvidsjaurs kommun söker nu en drifttekniker som kan ha ett övergripande elansvar.
Som drifttekniker kommer du att ingå i ett arbetslag med andra drifttekniker/fastighetsskötare. Du blir elansvarig för samtliga fastigheter inom kommunen. Du kommer att arbeta med förebyggande underhålls- och reparationsarbeten av elektriska installationer och utrustningar samt åtgärda fel och brister från elrevisionsbesiktningar samt utföra mindre installations- och kompletteringsarbeten vid lokalanpassningar. I dina arbetsuppgifter ingår också att vara elsäkerhetssamordnare. Elsäkerhetssamordnaren skall:
? medverka till att skapa och upprätthålla gemensamma elsäkerhetsrutiner och se till att elansvarsregler hålls uppdaterade
? övervaka att lagar, förordningar och föreskrifter på el-området efterföljs i kommunens verksamhet
? samordna information och utbildning för berörda i elsäkerhetsfrågor

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elteknisk utbildning med lägst gymnasienivå med fullgjord lärlingstid. Du har flera års arbetslivserfarenhet och du har allmän elbehörighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av elrevisionsbesiktningar.
Du är serviceinriktad och lyhörd och kan utrycka dig i skrift. Då du med stor frihet får lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete ska du vara ansvarstagande, självständig och arbeta på ett strukturerat sätt.
Du ska ha körkort B.

Vi erbjuder dig!
Vi kan erbjuda ett fritt och omväxlande jobb, med en möjlighet till utveckling. Vi är en utvecklingsinriktad och flexibel organisation och arbetar för en samverkan med andra för att därigenom kunna hålla en hög kompetens och utvecklingstakt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Naturligtvis passar detta arbete alla kön. Tillträde och lön efter överenskommelse.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Arvidsjaurs kommun tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga