Helmia · Publicerad 10 juli 2019

Vi söker nu efter Arvikas bästa Säljare, vi har utmaningen för dig! Helmia - bygger på förtroende.

Som säljare hos oss kommer du att jobba med försäljning mot både privatpersoner och företag. Du jobbar mot egen uppsatt budget där du självständigt planerar och strukturerar upp ditt arbete. Tjänsten innebär bearbetning av befintliga kunder samt potentiella privat- och företagskunder. Till det vardagliga arbetet hör bland annat att demonstrera bilar, offerera, skapa order, leveransbevaka samt leverera bilen till kund med högsta kundnöjdhet i fokus.

Vi söker dig som brinner för kundmötet där du bygger långa välmående kundrelationer. Nykundsbearbetning och uppsökande av kund är något du triggas av, du ser alltid möjligheter till affär. Vi ser att du har erfarenhet från försäljning med goda resultat där ditt resultatfokus lyser igenom. Har du erfarenhet från branschen ser vi det som meriterande. Du har god affärsförståelse och har tidigare jobbat mot egen budget.

Ditt stora bilintresse och kunnighet i kombination med din lyhördhet och sociala kompetens gör att du kan förmedla till kund det vi på Helmia står för- förtroende. Du är en kommunikativ relationsbyggare som älskar kundmöten. Ditt lösningsfokus och höga driv gör att du alltid är på tå och ser möjlighet till affär i alla möten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Helmia har 375 medarbetare och omsätter över 1,7 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen.

Helmia Bil, med varumärken som Volvo, Renault, Dacia och Ford finns med sina 260 medarbete på 6 orter i Värmland. Till företagets verksamhet i Arvika söker vi nu en Säljare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 0702 20 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande dock senast den 11 augusti.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 aug 2019
Ort
Arvika
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon, Försäljning
Underkategori
Butik , Innesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga