Rejmes Lastvagnar · Publicerad 30 apr 2021

Verkstads- och reservdelsadministratör

Är du en driven administratör som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Har du social personlighet med ambition och engagemang att på bästa sätt möta våra kunder? Då kan du vara den vi söker!

Du kommer arbeta på vår lastbilsverkstad i Askersund. Det är viktigt att du har positiv attityd och vill utveckla dig samt att du gillar nya utmaningar. Du kommer att ingå i ett litet, väl sammansvetsat team med god stämning.

Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:

planera och fördela verkstadens arbete samt att kontakterna med kunder och leverantörer sker på ett utmärkt sätt utfärda & fakturera arbetsorder för mekanikerna säkerställa att produktivitet och verkstadsbeläggning sker på ett ekonomiskt och marknadsmässigt sätt och i enlighet med våra processer
arbeta med för verkstadsadministration, planering, reklamations- och stomhantering etc.

se till att serviceteknikerna får det stöd och ledning som krävs för att kunna utföra service- och reparationsarbeten administrera lagret av reservdelar leverera reservdelar mellan våra filialer

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Vi är ett företag i ständig förändring och jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medansvarig.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Askersund.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se senast 30 maj 2021. Märk din ansökan med "Verkstads- och reservdelsadministratör". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du servicemarknadschef Anders Troedsson, anders.troedsson@rejmes.se, 019-30 17 32.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 24 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 maj 2021
Ort
Askersund
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fordon

Inga fler jobb från Rejmes Lastvagnar tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga